dali i brat mu ja raboti istata rabota ?eden da ne ostanite prvin kur pushish lajnari na baterii Прегледај го приврзокот 449081Прегледај го приврзокот 449082
dali i brat mu ja raboti istata rabota ?eden da ne ostanite prvin kur pushish lajnari na baterii Прегледај го приврзокот 449081Прегледај го приврзокот 449082
Ne ragja majka vtor pat sevalj vishe u mkКога сме кај Шеваљ
Dzabe parite koga ne znae da se oblece. Koj e opinokov?Na sloboda e deckovo si uziva u kriminalot.
A ti si ovoj pa doe da se pofalis? Fali me usto da ne te rascepam..Moze samo da zirkash
Брат ако си ти пиши може да ти предложеме нешто да заличиш на човекMoze samo da zirkash
Ти си печен за кај Ефтов во емисијаPa zatvorete ja stranicava otvorete novo kriminalci pravoslavni vo mk cim vi smetat albanci kriminalci kolku sto znam jas samo rade e od makedoncite i toj e pod albanska komanda
Jas sum navivac druze kur me boli za kriminal samo vi kazav deka e na sloboda za toj sto prasavte.Ти си печен за кај Ефтов во емисија
A od mene imase ubava ponuda ama za zhal ne prifati sedi u terasa i pisi koj e glavna grupa u skopje taka e najlesno treba da moli covek da ve sretne u sk bilo kade pozz kockata ke gori 04.05Ти си печен за кај Ефтов во емисија
Како се смеат тие шо не можат да изговорат Х?Штом умееш Х да пишеш, а ваљда тоа што го пишуваш - можеш и да го изговориш, тогаш ти не си обичен шконтар. Ти си еволуиран шконтар. Нека не допираат до тебе погрдните зборови на обичниве каури, ултрасу. Пиј, пуши, мотај, пцуј и тепај се! А најповеќе од се': Колни ги клетите каури! Зошто? Затоа што ти не си обичен шконтар!
Псе јо?