Криминалци и криминални групи во МК

Член од
25 октомври 2023
Мислења
68
Поени од реакции
457
А најјако е оноа видеото Раде коа се вози низ Чаир и вика мирна населба а во лајв е со оној од другиот клан што е во Идризово и вика па мирна брат, никој не остана, прејака фора.
па да,и татко му не остана али нејсе.. :)

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.711
Поени од реакции
22.852
А најјако е оноа видеото Раде коа се вози низ Чаир и вика мирна населба а во лајв е со оној од другиот клан што е во Идризово и вика па мирна брат, никој не остана, прејака фора.
И муабетот го завршуваат со "се гледаме набргу надвор" или така нешто :icon_mrgr:

Член од
21 мај 2021
Мислења
791
Поени од реакции
1.664
Се збореше дека за некои 70-80к евра во бело се ебала работата.
Наводно овој им ги украл/не платил на штекли и кобра.

Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Имам и јас нешто слично чуено околу овој случај, 100.000 евра беше цифрата која ми ја кажа еден другар од Скопје.
Се работело за кокаин вреден околу 100.000 евра кој му го дал Штекли на Мартин Јанушев, а овој влегол во дупката и не му го платил.
Муабети се, ама држат вода.

Член од
12 јануари 2020
Мислења
513
Поени од реакции
559
Имам и јас нешто слично чуено околу овој случај, 100.000 евра беше цифрата која ми ја кажа еден другар од Скопје.
Се работело за кокаин вреден околу 100.000 евра кој му го дал Штекли на Мартин Јанушев, а овој влегол во дупката и не му го платил.
Муабети се, ама држат вода.
Vikaa deka mu se sprotistavil Martin a I drugite od negovoto drustvo. I ne samo on tuku I toj Bebe I dr imale problem posle likvidacijata na Martin. Zapaleni koli stanovi, dusa nemale od nego. Tuka on zima sila, se precenuva I vlaga vo konflikt so grupava so koja ima problem

Член од
4 март 2024
Мислења
10
Поени од реакции
1
Нешто многу мирни сте нема фреквенција на темиве ептен е тивко, ајде да започнам јас можи ќе биди интересно. Кој ви се вас познати од женските криминалци во МК и дали има такви?

Член од
14 август 2006
Мислења
45.352
Поени од реакции
84.574
Нешто многу мирни сте нема фреквенција на темиве ептен е тивко, ајде да започнам јас можи ќе биди интересно. Кој ви се вас познати од женските криминалци во МК и дали има такви?
boki 13

Член од
12 јануари 2020
Мислења
513
Поени од реакции
559
Na rade stekli zenamu
Generalno I Cocorovska I mnogu drugi znaele sto praat nivnite sopruzi I bile soucesnuci. Megjutoa kaj nas na primer zena sto sama pocnala so kriminal da se bavi ne mi e poznatoa. Onaa od TAT bese jak prevarant ima I posle aferata I lezenjeto vo zatvor jaki prevari od blizu milion napraeni

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.615
Поени од реакции
11.674
Штекли збореше као све добри дечки ова она а овој му врати као абе има уште некои у стил што треба да се средат :masa:

Член од
4 март 2024
Мислења
10
Поени од реакции
1
Generalno I Cocorovska I mnogu drugi znaele sto praat nivnite sopruzi I bile soucesnuci. Megjutoa kaj nas na primer zena sto sama pocnala so kriminal da se bavi ne mi e poznatoa. Onaa od TAT bese jak prevarant ima I posle aferata I lezenjeto vo zatvor jaki prevari od blizu milion napraeni
Па гледам сега кај младиве трендот да бидат мафијашки е во пораст, Битола имавме две чупиња уапсени. Едната 30 годишна длабоко замешана.

Kajgana Shop

На врв Bottom