имаш погрешни информации ДУИ ги изневери Оки и Жила од 2021 година, затоа е запален автомобил отпорен на куршуми Артан Груби, вашиот патриот Раде може да зборува и албански со тоа што ќе побара од Артан заедно да делат казинаОвој бил заштитен од влада а овие без ДУИ неможат да прднат, сите шмукаат во штаб, малце ги остави Али и паднаа ко крушки
што и да ви помага да спиете ноќеОо Шоч,важно твоите другари Жила и Оки победија,Раде ќе изгубел.Не е ова утакмица бе зелко една,се знае што носи тој живот и каде ќе завршат,само не се знае редоследот.
Дечко Оки Жила Љаци Маци сите се 2 метра под земја, кој ми величиш тука??? Живееш во филм ако мислиш дека сите овие фаци не шмукаат кај политичари и инспектори, тоа цел град го знае, само вие на тикток се палите на потрчковци.имаш погрешни информации ДУИ ги изневери Оки и Жила од 2021 година, затоа е запален автомобил отпорен на куршуми Артан Груби, вашиот патриот Раде може да зборува и албански со тоа што ќе побара од Артан заедно да делат казина
Автоматски споено мислење:
што и да ви помага да спиете ноќе
Македонските деца се налутија на вистината кои не ни знаат ништо за мафијата, но она што се гледа на социјалните мрежи веруваат дека Оки и Жила се мртви, а јас не ги ни фалам, но вистината многу ве боли сите дека за малку ќе плаче, Албанците го поседуваат Скопје, Раде сега е кучето на Аќиф, не се секирај Раде никогаш нема да има контрола во СкопјеДечко Оки Жила Љаци Маци сите се 2 метра под земја, кој ми величиш тука??? Живееш во филм ако мислиш дека сите овие фаци не шмукаат кај политичари и инспектори, тоа цел град го знае, само вие на тикток се палите на потрчковци.
Ихаааа летнале пилињата на југМакедонските деца се налутија на вистината кои не ни знаат ништо за мафијата, но она што се гледа на социјалните мрежи веруваат дека Оки и Жила се мртви, а јас не ги ни фалам, но вистината многу ве боли сите дека за малку ќе плаче, Албанците го поседуваат Скопје, Раде сега е кучето на Аќиф, не се секирај Раде никогаш нема да има контрола во Скопје
сопственици на Скопје, Клан Барон, ова е последниот пост сега продолжете со вашите лаги за радеПрегледај го приврзокот 395838Прегледај го приврзокот 395839
Ostaj to decava makedonski neka teret so GTA, kazi ti dur e vreme dur ni e cist patov sea nie nekoja kombinacija kesh da naprajmeМакедонските деца се налутија на вистината кои не ни знаат ништо за мафијата, но она што се гледа на социјалните мрежи веруваат дека Оки и Жила се мртви, а јас не ги ни фалам, но вистината многу ве боли сите дека за малку ќе плаче, Албанците го поседуваат Скопје, Раде сега е кучето на Аќиф, не се секирај Раде никогаш нема да има контрола во Скопје
сопственици на Скопје, Клан Барон, ова е последниот пост сега продолжете со вашите лаги за радеПрегледај го приврзокот 395838Прегледај го приврзокот 395839
Zalno e koga Makedonec kako tebe, sto e roden rasten i zivee vo Makedonija, treba da koristi Google translate za da objasni neshto. Fati knigite i uchi, ostaj nie tuka sto popunuvame vreme dodeka sme u WC.Имам пријатели и во двата клана, баронот и кланот Герчец пред се раде е сам не е со бароните, знам многу повеќе од тебе дедо, Раде секогаш ќе биде куче од нив и наскоро ќе умре тој е Македонец затоа ти момците го штитат толку многу, му пукаат на другарот во Ѓорче во нозете, а тој не се одмаздил, се плаши дури и да излезе од дома секогаш кога ќе го направи, го следат луѓе.
нападот на источната порта не беше ништо следниот пат кога ќе го уништат неговото мртво тело, тогаш можете да плачете, сите знаат дека тој е заштитен од владата и сепак ќе изгуби
Brat ti ili si zemal nekoja mnogu jaka droga ili kako mal si mu padnal na tatko ti od raceМакедонските деца се налутија на вистината кои не ни знаат ништо за мафијата, но она што се гледа на социјалните мрежи веруваат дека Оки и Жила се мртви, а јас не ги ни фалам, но вистината многу ве боли сите дека за малку ќе плаче, Албанците го поседуваат Скопје, Раде сега е кучето на Аќиф, не се секирај Раде никогаш нема да има контрола во Скопје
100% Земи пример,нарко серии базирани по вистински случкиСпас им нема колку се малоумни, овие што ги величиш се у џеб на инспектори и пеат како славејчиња забеган, ама тоа е комплекс од нижа вредност
Спас им нема колку се малоумни, овие што ги величиш се у џеб на инспектори и пеат како славејчиња забеган, ама тоа е комплекс од нижа вредност
Retard na rade covek pukase drug vo noze, go osudija 5 godini daj ne tropaj gluposti dosta gledas tiktokИмам пријатели и во двата клана, баронот и кланот Герчец пред се раде е сам не е со бароните, знам многу повеќе од тебе дедо, Раде секогаш ќе биде куче од нив и наскоро ќе умре тој е Македонец затоа ти момците го штитат толку многу, му пукаат на другарот во Ѓорче во нозете, а тој не се одмаздил, се плаши дури и да излезе од дома секогаш кога ќе го направи, го следат луѓе.
нападот на источната порта не беше ништо следниот пат кога ќе го уништат неговото мртво тело, тогаш можете да плачете, сите знаат дека тој е заштитен од владата и сепак ќе изгуби