Македонските деца се налутија на вистината кои не ни знаат ништо за мафијата, но она што се гледа на социјалните мрежи веруваат дека Оки и Жила се мртви, а јас не ги ни фалам, но вистината многу ве боли сите дека за малку ќе плаче, Албанците го поседуваат Скопје, Раде сега е кучето на Аќиф, не се секирај Раде никогаш нема да има контрола во Скопје
Da ovie go drzat Skopje pogotovo ovoj vo sredina i ovoj najdesno edniot e pod zemja drugiot ceka dozivotna, vo pravo si . Ne go drzat politicarive sto pravat milioni i si pijat kafe sekoe sabajle tuku go drzat kucinjava za 50 000 evra zivot na ruski rulet sto si stavaat, znaeme deka oki i zila ne se utepani deka fora pravea radi zapadot i nato da ne gi baraat poradi milijardite sto gi ukradoa od narodot…. Neznam so da se pravi ama koga gledam so kakvi lugje zemjava ja delime mi se poovraka
Нарекуваш друг член дебил, затоа што твоето верување е дека не постои калибар 7.62 за пиштол? Те молам напушти ја темава, едвај имаш 14/15 години, и не си доволно едуциран и созреан да коментираш вакви работи.
Ne ja trujte temava so lecenje frustracii i licni prepukuvanja.
Ako nemate nekoe info da spodelete ebete si majkata ne tuku ckrapajte so novi i novi mislenja.
Update info od medicinsko lice kade sto e smesten Rade,krizata my e pominata i se oporavuva.
Go cuva ekipa 24/7 ,kolumbo bil kriticen.
Pukacot nema vrska so toj prodavacot na sudzuk od bitpazar i se pretpostavuva deka e od uvoz i vekje sunca petelot nekade nadvor.
100% e sigurno deka nema da go otkrijat,nego sto pravime so don Pjetro 1992 vo ulcinj koga na bosancite od novi pazar im plesnal samar ???
Земете воздух бе за криминалци очи ќе вадите радевци мадевци шевали мевали све под 2 метра земја треба да оди а за дечиштата шамари и од двете страни за да бидат на прав пат.
Пукачот нема искуство со оружје и пукање на подвижна мета.
имаш погрешни информации ДУИ ги изневери Оки и Жила од 2021 година, затоа е запален автомобил отпорен на куршуми Артан Груби, вашиот патриот Раде може да зборува и албански со тоа што ќе побара од Артан заедно да делат казина
доста бе ми сереш тука на оваа тема, македонци албанци ти ебам све по список, оди земи козите и носи ги каде што му е место, зел направил акаунт на кајагана само ради последниов случај, мора ти да си еден од нив, мене дури ми изгледа дека ти си тој пукачот, пошто тој изгледа вака глуп ко тебе, ќути тука покри се со козите да не те пријавам дека го најдовме пукачот.
Земете воздух бе за криминалци очи ќе вадите радевци мадевци шевали мевали све под 2 метра земја треба да оди а за дечиштата шамари и од двете страни за да бидат на прав пат.
затоа дојде тука на темава да сере, испукан од фрустрации што не успеа да го убие па сега дојде тука да ги лечи шиптaрските комплекси, матер му ебам вошкарска, па јас да одев да го пукав немаше шанси раде да прежиевее а сега овој вошкаров ми дошол тука да ми сере, ти ебам клошарот скапан.
затоа дојде тука на темава да сере, испукан од фрустрации што не успеа да го убие па сега дојде тука да ги лечи шиптaрските комплекси, матер му ебам вошкарска, па јас да одев да го пукав немаше шанси раде да прежиевее а сега овој вошкаров ми дошол тука да ми сере, ти ебам клошарот скапан.
у шиша бар со 7.62 од калаш(застава или кинески тоа знае МВР, дисклејмер јас не знам ништо) гмечени лубеници ги направија, за Раде 9ка или пиштолска заставина 7.62 од врв на ескалаторот ќе беше кобно за некој што не го мава андреналин кога пука. Штета за дечкото што најеба.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.