Криминалци и криминални групи во МК

McLovin

Politically Incorrect/Comedian/Mastrubator
Член од
11 август 2016
Мислења
3.698
Поени од реакции
14.477
Stanuvate mnogu sarkasticni i mudri momci koga ve boli nesto
Мене ме боли, многу. Курот.
За вакви GTA ликови што си играат на Скарфејс и после треба да ги жалиме. Сите да се истепаат, ич не ме интересира.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.849
Поени од реакции
67.337
Кога веќе станува пракса да има пукање на исто место, тогаш менаџментот на молот треба да превзема повисоко ниво на безбедност. Ние не сме пример Турција ама во секој мол таму се прави детален претрес од добро познати причини, со цел да се спасат човечки животи. Инаку скен на ренген и метал детектор е побрзо и поефикасно за влез во мол (трае 2 секунди) од не-ефикасната кружна врата во ист гејт која наместо да го забрза влезот максимално го успорува и ти се потребни пример 10-тина секунди за да влезеш во истиот.
На крајот на денот граѓаните идат во ист гејт за да бидат безбедни а не да ги рокне некоја будала која внела огнено оружје за пресметка.
Не можеш да малтретираш обичен народ, особено кога сега имаш трговски центри на секој километар. Да се паметни од Ист Гејт, ке му забранеле влез на Штекли, и решен проблем. Двата проблеми се директно врзани со него на таа локација.

Член од
13 септември 2020
Мислења
63
Поени од реакции
155
Мене ме боли, многу. Курот.
За вакви GTA ликови што си играат на Скарфејс и после треба да ги жалиме. Сите да се истепаат, ич не ме интересира.
Никој не те праша дали те боле или не ниту пак мислење

Дај доста ја спамај темава и остави да пишат луѓе со информации, ако ти се чита читај ако не не паламуди

Член од
12 септември 2020
Мислења
51
Поени од реакции
152
Не можеш да малтретираш обичен народ, особено кога сега имаш трговски центри на секој километар. Да се паметни од Ист Гејт, ке му забранеле влез на Штекли, и решен проблем. Двата проблеми се директно врзани со него на таа локација.
I posle da gi ispuka niv
Treba teretanata nadvor od east gate i resen problem

Член од
14 јули 2023
Мислења
43
Поени од реакции
91
Кој што и да каже факт е дека:
- Раде машки сеуште се држи, не избегал тука е, за некој во негова кожа два дена не би седел во Скопјево
- Дечкото кој и да е знаел со кој бил и што може да се случи
- Коа се симнуваат по ескалаторот еден наспорти друг се свртени значи пазат на ваков момент
- Кој и да изеде гомна од големава Мафија нека биде на негово место и замерен со ваков калибар на луѓе па да видиме дали и колку би издржал, да не збориме дека дечкото има фамилија деца итн.итн

Иначе ликвидаторов е фаца од ФИЛМОН ДО КОСКЕ https://youtu.be/s2cDxw1E44w
si zboril za rade kako da bide spiderman borba so krazbari

• Ми се допаѓа
Reactions: Zlo

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.854
Поени од реакции
21.681
тоа не значи дека утре нема да се појави некој друг штекли, плус ќе се исчисти молот од Албанци со ножеви и пиштоли.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.354
Поени од реакции
84.575
Спасовски вчера искача намален криминалот денес пукање у мол , народ бегал како зајци од трговскиот
не рече само намален криминалот, него рече дека ги уништиле Дуќанџик, Крушопек, Арачиново бандите.

Ф

Флеш

Гостин
Реално,тргнато е процес Софија да ни се дешава . Улични процеси и пресуди .

Нема судски систем . Луѓето персонално ќе решаваат на улица без медијатори .Ќе има и невини .

Да му ебам се свето на Заев,Спасовски и сите комуњари .

Мртва држава.

Ќе дојде Вмро и пак реваншизам и пак да се среди нешто .... Пак 10 години џабе фрлени .....

Че станеш 60 години старец

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.260
Поени од реакции
28.100
Идејата на трговските центри е да пуштат што е можно повеќе луѓе внатре, а не да ги малтретираат на влез. Никаде во Европа не сум сретнал трговски со детектор за метал.

Полицијата треба да си ја брка работата, а не некој кутар пензионер од обезбедување од трговскиот. Фали уште на вести да ги најавуваат убиствата.
Во Турција сите молови се со детектори на влез. Баш како на граница да си.

Kajgana Shop

На врв Bottom