Криминалци и криминални групи во МК

Член од
6 февруари 2007
Мислења
4.060
Поени од реакции
4.558
Пак ќе речам Фатлум го направи тоа, но не знам дали платил убијци или не, обично секогаш пукаат сами, но сега се слаби, не можат да го посетат Скопје бидејќи се плашат да умрат
Друже за успешно да опљачкаш некоја банка мора да имаш луѓе од внатре кои работат во таа банка и тоа го знаат сите па така и во овој случај за да направиш вакво двојно убиство мораш да најдеш луѓе како логистика што работеле со двајцава за да ги дознаеш сите потребни информации за нив до детали.А такви луѓе можеш да придобиеш само ако не се задоволни и сакаат да сменат страна како што тоа беше случај со кавачкиот и шкаљарскиот клан кој беше еден цел од Котор со 2 маала заедно али поради исчезната голема количина дрога во Валенсија почнува војната внатре во самата група и од тој момент се дели на два.
 
Член од
3 октомври 2020
Мислења
18
Поени од реакции
83
Кој е уапсениот за случајот во шиша барот и зошто толку го кријат, нема ни иницијали…некое инфо?
 
Член од
24 мај 2014
Мислења
5.295
Поени од реакции
5.860
Ова што е фатено 161 килограм е дел од турата значи главното 3.5 тона на екипава им поминало успешно, а вакви пратки работат само екипите од сериозно ниво што и самата количина доволно зборува.

Спречен шверц на дрога – 161 килограм кокаин запленет на солунското пристаниште
од Fokus 03.06.2023

 

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.937
Поени од реакции
35.328
Феноменот исчезнати мислења

Извесно време знам дека "исчезнаа" клучните мислења "Списокот од Анб" и "Смрт за свиркачите" напишани од различни членовина форумот, модераторот е без знаење од кого се избришани на темата, што мислите која сила ровори тука со таква моќ за пристап, апсолутно ме интересираат вашите размислувања.
Напиши ги пак. Баш ме интересира за што станува збор.
 
Член од
3 јуни 2022
Мислења
30
Поени од реакции
94
Неофицијално: еден од убијците на Кривањева Јетон е ликвидиран во Приштина. Се работи за Чаирчанецот Д.Б. кој по враќање од Авганистан и Сирија го промени презимето во Шабани. Тој е поранешен припадник на Ал Каеда кој издржа казна затвор од 18 месеци во Пакистан.


Веста објавена во Приштински медиуми ➡

▪Опожарениот автомобил на осомничените за убиството со калашников е пронајден на улица Ц.

Весникот РекордПрес вечерва објави за убиството што се случи на „Рруга Ц“ во Приштина, при што едно лице беше убиено со пукање со калашников. Жртвата не успеала да ги преживее повредите и починала, а на местото на настанот пристигнала полиција.

Осомничените го запалиле автомобилот за да им исчезнат трагите, велат истите извори..

♀️„Денеска околу 20:00 часот е пријавена за пукање што се случило на улицата „Ц“ во Приштина.

Полицијата излегла на местото на настанот и од првите информации добиени од лекарите од итната помош било потврдено дека едно лице е без знаци на живот.




FB
 

Ivan898

they see you, but you don't see them!
Член од
3 јуни 2020
Мислења
372
Поени од реакции
689
-Блерим Дачи(Убиениот)
Бил осуден во Англија пред седум години за продажба на наркотични средства.Бил уапсен во напуштен ноќен клуб, каде што таму имал заедно со Елидон Лека засадено околу 60 растенија на канабис.Напуштенипт клуб се наоѓал во улицата Каршалтон во местото Суттон.Проценката е дека планирале продажба од 170.000 фунти.Судот го имаше обвинето Блерим со две години затвор.
 
Член од
22 јуни 2019
Мислења
814
Поени од реакции
1.295
pa normalno megusebe posto vas ne ve tretirat ni ko konkurencija , vasite mangupi gi stavat obezbeduvanje po vrative :ROFLMAO:
Nie makedoncite sme hristijani vernici, gostoprimlivi i domakini lugje.
Strogo sme protiv kriminal i raboteme postena rabota.
Podobro obezbeduvanje na vrata posteno da zaraboteme lebot nego li so droga i kriminal.

Vie ste pleme planinsko bez religija, nitu plakjate danoci nitu plakjate kumunalii ovde vo drzavata. Sredete se ako sakate da bidete lugje.
Kosovari a albancite se pravete ama albancite se domakijni gostoprimlivi lugje so vas kosovarite odvaj se razbirat na jazik na pa onaka.
 
Ф

Флеш

Гостин
Капацитетите на Мвр со уште една неуспешна незавршена акција и истрага на време да спроведе .

Збор, побрзо спроведоа правда со одмазда за крв непријателиве на претходно убиениот
 

Kajgana Shop

На врв Bottom