Криминалци и криминални групи во МК

Altin66

SEWY
Член од
13 февруари 2023
Мислења
13
Поени од реакции
32
welcome to this forum
:)) when oki was 17-18year old(after 2001 war) he called xhelal in phone and told him if you don't give me 40,000euro I'll come at ur house and take your wife out of ur bed, xhelal didn't risk so gave him the money but after it burned alive his relative and i think oki its involved in killing xhelal too, they're international now they take drugs from Colombia(they land on Albania first) and sell them in europe and Macedonia I'm not sure but I think Gercec clan its connected with Ervis martinaj, and the government didn't kill Zhilla maybe any politician or an police officer helped them with infos but with goverment relations oki and sheval are strong enough to protect theirself, and I think that bellanoca paid an hitman Group to do the assassination because they aren't that strong ++ some years ago Fatlum go in Albania and wanted to pay(1 million) some to kill oki but they refused it and told him he's untouchable also i think fatlum knows he gonna die soon because llaci was with oki since he was 13-14 year old and oki won't forgive, I know oki nephews actually I stay with them and see them everyday I knew oki before anyone else did it + I have an friend who work for oki too

A

Al.pacino

Гостин
Портпаролот на МВР откри дека се пронајдени околу 7 килограми амфетамин, околу 1 килограм кокаин, околу 22 килограми марихуана, автоматска пушка „калашников“, рамки за пиштоли и автоматска пушка, куршуми од различен калибар, списоци од лица коишто купувале дрога, како и од лица коишто должеле за купените наркотици…

me interesira sega komentarot na makedoncite na forumov, dali ke vikat ete mnogu sme jaki ili ke recat albanci se ovie , neli vo temite nazat se pisuvase samo albanci bile kriminalci a makedoncite samo so ajvar i so piperki rabotele i po nekoj kradel od drzavata ama so droga ne.

Член од
8 јануари 2022
Мислења
87
Поени од реакции
245
Портпаролот на МВР откри дека се пронајдени околу 7 килограми амфетамин, околу 1 килограм кокаин, околу 22 килограми марихуана, автоматска пушка „калашников“, рамки за пиштоли и автоматска пушка, куршуми од различен калибар, списоци од лица коишто купувале дрога, како и од лица коишто должеле за купените наркотици…

me interesira sega komentarot na makedoncite na forumov, dali ke vikat ete mnogu sme jaki ili ke recat albanci se ovie , neli vo temite nazat se pisuvase samo albanci bile kriminalci a makedoncite samo so ajvar i so piperki rabotele i po nekoj kradel od drzavata ama so droga ne.
Ти смета што се Македонци или?епа ете само македонци се апсат, твоите што сакаат прават.

Член од
11 октомври 2014
Мислења
2.602
Поени од реакции
2.675
:)) when oki was 17-18year old(after 2001 war) he called xhelal in phone and told him if you don't give me 40,000euro I'll come at ur house and take your wife out of ur bed, xhelal didn't risk so gave him the money but after it burned alive his relative and i think oki its involved in killing xhelal too, they're international now they take drugs from Colombia(they land on Albania first) and sell them in europe and Macedonia I'm not sure but I think Gercec clan its connected with Ervis martinaj, and the government didn't kill Zhilla maybe any politician or an police officer helped them with infos but with goverment relations oki and sheval are strong enough to protect theirself, and I think that bellanoca paid an hitman Group to do the assassination because they aren't that strong ++ some years ago Fatlum go in Albania and wanted to pay(1 million) some to kill oki but they refused it and told him he's untouchable also i think fatlum knows he gonna die soon because llaci was with oki since he was 13-14 year old and oki won't forgive, I know oki nephews actually I stay with them and see them everyday I knew oki before anyone else did it + I have an friend who work for oki too
од многу шпекулации твојава верзија е најточна.

A

Al.pacino

Гостин
Ти смета што се Македонци или?епа ете само македонци се апсат, твоите што сакаат прават.
ne mi smeta ic neka rabotat poveke, ama mi smeta sto jadat gomna tuka luge sto ne bile na ulica nikogas kako samo albancite pravele problem a mk bile cvekinja.
a za apsenje da ne zboruvam zasto ne gi znaes ovie sto gi apsele i za kogo rabotat tolku vreme

Член од
14 август 2006
Мислења
45.354
Поени од реакции
84.575
Власта дејствува по двојни аршини и апси ситни криминалци Македонци. Велам ситни во споредба со двата албански клана кои го држат подземјето и кои, очигледно, ја држат власта. Нив не смее ни влакно да им фали. И не им фали. Единствено меѓу себе ако се испотепаат.

Вие масакриравте деца на најголем празник и власта ги остави починителите неказнето да живеат на Косово, па сега зошто клановите да страдаат, кога за многу поголема работа ви прогледуваат низ прсти.

Каурите ситни киминалци ќе ги апсиме за да покажеме дека има закон. И така до бескрај, каурите ќе плаќаат даноци, за каурите ќе важат ковид мерки, каурите ќе им плаќаат струја на Албанците за да можат крипто да копаат и така натаму. Се додека каурите гласаат за СДСМ и ВМРО вака ќе биде. Уживајте. Не ви треба спојување со Косово, ни со Албанија.

Последно уредено:
Член од
12 јануари 2020
Мислења
513
Поени од реакции
559

Ova ti sto go sporeduvas e kako baba sto prodava boranija na pazar I
KAM market

Член од
22 јуни 2019
Мислења
924
Поени од реакции
1.432

a zamisli ramnopravni da bevte i vie albancite da idat vo grces i aracinovo kolku droga i kolku kalasnikovi kje zaplenat. :angel:

Член од
6 февруари 2007
Мислења
5.122
Поени од реакции
6.125
I don't know Macedonian so I write in English ‍♂♂
And what do you think about the information of the journalist Vasko Eftov who in his video said information that a new third stronger group from both Dukangjik and Aračinovo which has connections with Syria and ISIS committed the murder and which has a base in Chair?

Член од
6 октомври 2021
Мислења
19
Поени од реакции
70
Crnorizec hrabar vika ekipata sto ja pregazi belanoca hahaha sto ja pregazile ziti se
So mestenki racii apsenja taka li ja pregazile ?
Tote e iskusen mnogu i trpeliv ne bi ispustil sansa za odmazda a presvrt moze da ima za brzo vreme u ovoj problem nema mirenje
dvete ekipi ne popustaat rokanje ke ima koga togas slicno kako skaljarski kavacki klan samo sto ovie se poslabi mnogu i najslabi na balkan
Koga gi ubija zhila i laci prvo sto pomisliv e deka tajni sluzbi se umesani samo da potpalat situacija da pocne trebenje vo skopskoto podzemje posto vrie od site strani a i korumpiranosta e na najvisoko nivo dzabe i racii i dokazi i sve koga na kraj site bivaat oslobodeni grupata na oki javno pokazuvase sila i se odnesuvase kako nikoj nisto da ne im moze ubijcite sto vlegle u shisha bar bile spremni na sve kazuva samoto toa sto bile petorica so avtomati rizicno mesto mozelo svasta da se desi mislam deka lesno isplanirale kaj da gi fatat posto na sliki se gleda deka redovno sedele u shisha bar , odma posle ubistvoto profilite na tote na tik tok slavat i pisuvaat volkot izleze nakaj carsija i odmazdata e poslatka od torta ,, Tote koga imase najaka ekipa okolu sebe , afrim koga bese ziv, bedri,driton, behar, repki maliot, fantom,
so ovie lugje mozel da puka koga saka kaj saka
Sega koga nema nikoj se desava ova u shisha bar i stanuva cudno koj moze da se izvrsitelite
Tote ima nudeno pari na kosovski grupi za ubistvo na oki oni mu kazale deka ne mavaat kaj go jadat lebot , tote pred nekoe vreme bil u pritvor obvinet za organiziran kriminal kade kaznite se visoki i biva osloboden ako on e umesan u shisha bar sigurno imal podrska od jaki lugje koj im e vo interes da ja strusat grupata amerika posto on sam nema sila za vakov udar na tote interesot e odmazda za cicko mu naim
Dali tote slavi tugja akcija ili e tolku ojacan da si ja slavi svojata

Kajgana Shop

На врв Bottom