Crnorizec hrabar vika ekipata sto ja pregazi belanoca hahaha sto ja pregazile ziti se
So mestenki racii apsenja taka li ja pregazile ?
Tote e iskusen mnogu i trpeliv ne bi ispustil sansa za odmazda a presvrt moze da ima za brzo vreme u ovoj problem nema mirenje
dvete ekipi ne popustaat rokanje ke ima koga togas slicno kako skaljarski kavacki klan samo sto ovie se poslabi mnogu i najslabi na balkan
Koga gi ubija zhila i laci prvo sto pomisliv e deka tajni sluzbi se umesani samo da potpalat situacija da pocne trebenje vo skopskoto podzemje posto vrie od site strani a i korumpiranosta e na najvisoko nivo dzabe i racii i dokazi i sve koga na kraj site bivaat oslobodeni grupata na oki javno pokazuvase sila i se odnesuvase kako nikoj nisto da ne im moze ubijcite sto vlegle u shisha bar bile spremni na sve kazuva samoto toa sto bile petorica so avtomati rizicno mesto mozelo svasta da se desi mislam deka lesno isplanirale kaj da gi fatat posto na sliki se gleda deka redovno sedele u shisha bar , odma posle ubistvoto profilite na tote na tik tok slavat i pisuvaat volkot izleze nakaj carsija i odmazdata e poslatka od torta ,, Tote koga imase najaka ekipa okolu sebe , afrim koga bese ziv, bedri,driton, behar, repki maliot, fantom,
so ovie lugje mozel da puka koga saka kaj saka
Sega koga nema nikoj se desava ova u shisha bar i stanuva cudno koj moze da se izvrsitelite
Tote ima nudeno pari na kosovski grupi za ubistvo na oki oni mu kazale deka ne mavaat kaj go jadat lebot , tote pred nekoe vreme bil u pritvor obvinet za organiziran kriminal kade kaznite se visoki i biva osloboden ako on e umesan u shisha bar sigurno imal podrska od jaki lugje koj im e vo interes da ja strusat grupata amerika posto on sam nema sila za vakov udar na tote interesot e odmazda za cicko mu naim
Dali tote slavi tugja akcija ili e tolku ojacan da si ja slavi svojata