Криминалци и криминални групи во МК

Ivan898

they see you, but you don't see them!
Член од
3 јуни 2020
Мислења
417
Поени од реакции
792
Здр нова сум тука, во врска со темава ме интересира ете имате вие познавања, но што сторил тој Енис?
Чудо се гледа дека некој ги ишпиунирал, ваљда и него го снашло истото пошто бил со него, не знам кој што сторил и не ме засега, сепак такво убиство, предизвикува страв неубаво е стварноо..Ваљда тоа младо дете се бавело со дрога, но ете како завршил и он исто...
Енес Исејни-Љач беше миленик или ти човек на Јетон Кривањева-Жила.

Член од
10 март 2023
Мислења
4
Поени од реакции
2
Не му внук туку тетин.Се збори дека имал долгови некои и дека имал долг кон некоја криминална група.
Па така и реков , Самоил му е внук на Љубе.
Јас разбрав дека се работи за дрога на Кавачки клан , односно групата што го киднапирала продава дрога на Кавачки.
Исто така возилото со кое е киднапиран е запалено ПМВ марка Волво ,

Ivan898

they see you, but you don't see them!
Член од
3 јуни 2020
Мислења
417
Поени од реакции
792
Па така и реков , Самоил му е внук на Љубе.
Јас разбрав дека се работи за дрога на Кавачки клан , односно групата што го киднапирала продава дрога на Кавачки.
Исто така возилото со кое е киднапиран е запалено ПМВ марка Волво ,
Чудно, можеби е албанска или турска мафија во прашање.

Член од
6 февруари 2007
Мислења
5.127
Поени од реакции
6.132
Член од
2 декември 2020
Мислења
132
Поени од реакции
160
По кажувањата од Чаршија викаат дека највероватно арачиновци го извршиле,
Спрема коментарите под изјавата на Спасовски некои албанци се сомневаат дека ова убиство е нарачано од МВР а интересно е што има дури 199 албанци што лајкувале на оваа изјава:
ПроОливер “Во тек е истрагата” Спасовски.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
10.312
Поени од реакции
15.473
Некои албанци( не се било кои од улица) го спомнуваат Харачина....

Член од
6 февруари 2007
Мислења
5.127
Поени од реакции
6.132
Некои албанци( не се било кои од улица) го спомнуваат Харачина....
Ништо чудно,ги истрошија како куртони двајцава убиени а на овој 100% му ветиле дека ќе биде главен само ако ги тргне а има пари за да плати ваква акција,само што не му кажале дека после некоја година истото и него ќе го чека со трет следен играч.Врти сучи СДСШ игра како сака со нив а без нејзин АМИН вакво нешто нема шанси да се направи:

Член од
14 август 2006
Мислења
45.354
Поени од реакции
84.576
Aли затоа у Македонска Каменица воздушна пушка му фатија на оној.

Селективната правда во земјава, по етнички клуч, започнува на избори. Во моментот кога ќе гласате за ВМРО или СДСМ, вие гласате за албанска мафија, гласате за ковид мерки кои важат само за Македонците, гласате за 1-4% наплата на данок и струја само кај Албанците, гласате за полиција која ги малтретира само каурите.

Член од
12 јануари 2020
Мислења
513
Поени од реакции
559
Ништо чудно,ги истрошија како куртони двајцава убиени а на овој 100% му ветиле дека ќе биде главен само ако ги тргне а има пари за да плати ваква акција,само што не му кажале дека после некоја година истото и него ќе го чека со трет следен играч.Врти сучи СДСШ игра како сака со нив а без нејзин АМИН вакво нешто нема шанси да се направи:
Kakvo SDSM, taa e partija na Ahmeti I postoi samo za javnosta da misli deka ima makedonska partija so DUI vo koalicija. DUI drzi se,pa I ulicata

Член од
6 февруари 2007
Мислења
5.127
Поени од реакции
6.132
Васко Ефтов вечерва во 22:00 ќе има детална анализа за овој настан но накратко кажа дека се создава 3 клан кој бил помоќен од постоечкиве 2:

Член од
10 март 2023
Мислења
6
Поени од реакции
11

Kajgana Shop

На врв Bottom