Ako be neka potrca malce (cardio) trebase uste da go nosi sve preku partija primeni vrska nemaatЛуди дешавки и во Гостивар:
Video
www.facebook.com
Излезе дека долга е историјата зошто Џељо не го сакал чаирското Дуи крило, во една прилика ги избркал, пишувавме за тоа. Најверојатно пукнала тиквата од времето на војната меѓу Џељо против Кољо Американец и Агим Шерифи.![]()
Чаирското крило![]()
Toa ne se Mafijasi tuku kriminalci, kako sto e temata kriminalci, ovie se obicni kriminalci koinso dozvola na drzavata pravat sto sakat. Se znae mafija sto e pri.er ti e meksiko koga na mafijata i smeta nekoj spremni se duri i predsedatelot da go likvidirat.Забегавте малце, секој еден го направивте мафијаш.
U Meksiko nema mafija nego karteliToa ne se Mafijasi tuku kriminalci, kako sto e temata kriminalci, ovie se obicni kriminalci koinso dozvola na drzavata pravat sto sakat. Se znae mafija sto e pri.er ti e meksiko koga na mafijata i smeta nekoj spremni se duri i predsedatelot da go likvidirat.
Дали имаат инстаграм профил овие?Прегледај го приврзокот 292111Прегледај го приврзокот 292112
Новите кочии на Оливер Петров Оли и Бобан Ѓуроски, логично, ако си со главните во дил, за тебе зима нема, а ако си ептен близок со главните, е тогаш друг ги прави парите за тебе.
Ќе ги најдеш преку Инстаграм профилот за коли и мотори, би требало да се означени, мислам дека не е заклучен тој профил.Дали имаат инстаграм профил овие?
Да ми дадеш
Дали мислиш дека со нечесни пари и (не)мирен сон живеат подобро од мене или нас?Klosarce sig bojle od tebe ziveat
Mnogu filmovi gledas pozzДали мислиш дека со нечесни пари и (не)мирен сон живеат подобро од мене или нас?![]()
Kako lebarki se im nema krajПочнаа да ги апсат партиските потрчковци. Немајте мака ке си најдат други потрчковци.
Nije govno nego se pas posroU Meksiko nema mafija nego karteli
Mafia gi smetaat kako ndrangheta i gommora vo Italija