Криминалци и криминални групи во МК

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.931
Поени од реакции
40.993
Што се дешава низ Скопје со кражби на Голф 5ки. Само неделава по овие фб купи продај групиве ми искочија 3-4 голфови дека се украдени. Има некој инфо нешто, кои се што се? Прашувам затоа што скоро купив и јас 5ка па сеа се мислам дали да ја продавам. :D

CENA IMBOX !!!1

Член од
5 март 2021
Мислења
36
Поени од реакции
44
Што се дешава низ Скопје со кражби на Голф 5ки. Само неделава по овие фб купи продај групиве ми искочија 3-4 голфови дека се украдени. Има некој инфо нешто, кои се што се? Прашувам затоа што скоро купив и јас 5ка па сеа се мислам дали да ја продавам. :D

CENA IMBOX !!!1
Исто еден механичар од Скопје се бунеше, заради кражбиве, и кога даде интервју за Алсат, рече дека има сомнеж дека се лица од Гази Баба.

Член од
2 мај 2018
Мислења
44
Поени од реакции
80
Претреси во Грчец и Дуќанџик, има многу уапсени

M

Macedon1um

Гостин
Ај да видиме што ќе испадне од акцијава, дали се стварно решени да им нанесат удар или е само пр пред јавност

Член од
10 септември 2016
Мислења
9.333
Поени од реакции
19.028
Ај да видиме што ќе испадне од акцијава, дали се стварно решени да им нанесат удар или е само пр пред јавност
И јас тоа се прашувам. Ако им нанесуваат удар кој знае што ќе се случува понатаму, зошто ваков удар се прави со амин на некој над владата.

M

Macedon1um

Гостин
И јас тоа се прашувам. Ако им нанесуваат удар кој знае што ќе се случува понатаму, зошто ваков удар се прави со амин на некој над владата.
Премногу се опуштија ја удавија цела Македонија во дрога, инаку ете и Русковска вика дека акцијата била почната пред 1 година и дека не вршеле финансиска истрага во исто време врз осомничените оти се плашеле да не се пробие акцијата - општо е познато дека највеќе нивни има во финансиската полиција.

Се надевам не е само за пред јавност, дека со вештачање на телефони и се ќе одат до крај па ќе стигнат и до полициските структури кои им помагале

Член од
2 мај 2018
Мислења
44
Поени од реакции
80

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.728
Поени од реакции
22.875
Толку се испреплетени мафијата со државните институции, што мислам само со хируршки зафат може да се одвојат и да се испоаосат овие покрупните.

Член од
2 мај 2018
Мислења
44
Поени од реакции
80

Член од
22 јуни 2019
Мислења
245
Поени од реакции
866
Темава никогаш не била толку тивка, а никогаш немало вакви апсења. Да не дигнал некој рака по грешка од тие шо пишуваа тука :icon_mrgr:
Викаш сами се фалеа на темава.

Kajgana Shop

На врв Bottom