Криминалци и криминални групи во МК

Член од
12 март 2009
Мислења
20.609
Поени од реакции
16.814
Не те разбирам која ти е поентата.
поодамна не сум читал кај нас МВР да фати некој за 2-3 грама Трава...
Легализаација на препарати е едно, друго е продавање...
А може кај нас и Трава више не се користи, преминаа на кокаин :confused:

Кригла1988

Екипа 4600
Член од
5 јуни 2015
Мислења
57
Поени од реакции
132
Нели имаше темава над 1000 страни? Зошто сега се само 323?

Член од
8 јануари 2012
Мислења
10.312
Поени од реакции
15.474
За ваков случај ми има кажувано албанец од Кичево, кој се сомнева дека неговиот син вака е убиен ...но во гостиварските шуми. Го згазиле со камион, и го ставиле на возачкото седиште и го пуштиле камионот во провалија

човекот долго време пробувал нешто да докажи...но попусто тропал по судско-обвинителските врати

Член од
2 декември 2019
Мислења
114
Поени од реакции
143
За ваков случај ми има кажувано албанец од Кичево, кој се сомнева дека неговиот син вака е убиен ...но во гостиварските шуми. Го згазиле со камион, и го ставиле на возачкото седиште и го пуштиле камионот во провалија

човекот долго време пробувал нешто да докажи...но попусто тропал по судско-обвинителските врати
Има шанси да е тоа.Не знам од каде ги има овие информации админот,ова го нема по нет.

Член од
16 февруари 2020
Мислења
7
Поени од реакции
0
Нешто за Сашо пПижевски пиже урбана легенда скопска бил нешто

Член од
16 февруари 2020
Мислења
7
Поени од реакции
0
Skopsko kremce i ligus od postarite. Vrska nema so kriminal. Begase od postarite debarmalci da ne go isisaat. Urban skopski folirant i ozboruvac.
Пошто наголемо се доживува како скопска фаца..па дали е точно тоа дека бил кројач на ноќниот живот во скопје пошто таа работа нее баш обична

D

Deleted member 128786

Гостин
Пошто наголемо се доживува како скопска фаца..па дали е точно тоа дека бил кројач на ноќниот живот во скопје пошто таа работа нее баш обична
Pizhe, Shpana, Kuno, Dzadzo, .......i site drugi sve se toa dudlaci i ligushi a ne krojaci. Ako za kroenje na noken zivot se misli jadenje lajna po skopskite kafani. Bashka sto se cvikatori i tasteri uste od gimnaziski denovi. Pijanduri narkomani i kurtoni. Ova od prva raka

Последно уредено од модератор:
Член од
16 февруари 2020
Мислења
7
Поени од реакции
0
Pizhe, Shpana, Kuno, Dzadzo, .......i site drugi sve se toa dudlaci i ligushi a ne krojaci. Ako za kroenje na noken zivot se misli jadenje lajna po skopskite kafani. Bashka sto se cvikatori i tasteri uste od gimnaziski denovi. Pijanduri narkomani i kurtoni. Ova od prva raka
Ова држи влага,и Зеко е ваљда ист како нив,во биографија пише сопственици косопственици не ти знам што,па си викаш можно ли е толку моќни да биле

Член од
12 јануари 2020
Мислења
513
Поени од реакции
559
Ова држи влага,и Зеко е ваљда ист како нив,во биографија пише сопственици косопственици не ти знам што,па си викаш можно ли е толку моќни да биле
Stranava e za kriminal i kriminalni grupi vo MK, Pize ili Gmize se mozda za kajgana ama za druga tema. Praete razlika

Член од
24 мај 2014
Мислења
5.305
Поени од реакции
5.911
Драма во Центар: Уапсен убиецот од Шишево, извадил пиштол, полицијата пукала во воздух
March 3, 2020 10:57

Kajgana Shop

На врв Bottom