Многу веројатно аминистраторов да си го направил текстот од нашиот текст од 14-та страница, али ајде.[DOUBLEPOST=1549213689][/DOUBLEPOST]Дај за тоа убиство сега баш ме заинтересира.[DOUBLEPOST=1549212332][/DOUBLEPOST]https://ulica.mk/сашо-димитровски-боксер-кумановски-к/
-Пред два дена објавено за Сашо.
Можеш да бидеш помалку или повеќе доминантен, не можеш да контролираш. Контролираат само службите. Војните помеѓу Албанските екипи и поединци се за глупости, ретко и за бизнис.По читање се и сешто на темава, излегува дека албанската мафија има една копа кланови кои редовно се тепат меѓу себе. Е сега, прашањето е дали тие го контролираат подземјето во Македонија или тоа е некоја друга организација?
Шенки му е син на Амди Морков или гршка сум?
Мислам дека чичко му е јак кај нив во фамилија, не татко му.Шенки му е син на Амди Морков или гршка сум?
Шипо е газда и таму, мислам од Арачиново и два пати во затвор бил...Прочитав дека е Фонтана,а не Версаче,кој е газда на Фонтана?
Што било причината?Пукано било во Фонтана блиски извори ми потврдија. Се претпоставува дека е пукано во Фатлум Ајети (Тоте), он бил постојано таму а газдата на Фонтана бил брат на сопругата на Тоте. Ракетен фрлач плус друг експлозив не е шега, напаѓачиве биле сериозни дефинитивно.
Претпоставувам ради закачката со Оки и Репки поради која го убија чичко му Наим, па он пробаше два пати да се одмазди од тогаш наваму.Што било причината?
Топ е за нив, но не и за нас. Со ова се повеќе ќе има тензија помеѓу населението, Македонците ќе се плашат да излезат или да појдат во населби каде што има шипци.Значи сами си се чистат.Топ![]()