Криминалци и криминални групи во МК

По читање се и сешто на темава, излегува дека албанската мафија има една копа кланови кои редовно се тепат меѓу себе. Е сега, прашањето е дали тие го контролираат подземјето во Македонија или тоа е некоја друга организација?

Дај за тоа убиство сега баш ме заинтересира.[DOUBLEPOST=1549212332][/DOUBLEPOST]https://ulica.mk/сашо-димитровски-боксер-кумановски-к/
-Пред два дена објавено за Сашо.
Многу веројатно аминистраторов да си го направил текстот од нашиот текст од 14-та страница, али ајде.[DOUBLEPOST=1549213689][/DOUBLEPOST]
По читање се и сешто на темава, излегува дека албанската мафија има една копа кланови кои редовно се тепат меѓу себе. Е сега, прашањето е дали тие го контролираат подземјето во Македонија или тоа е некоја друга организација?
Можеш да бидеш помалку или повеќе доминантен, не можеш да контролираш. Контролираат само службите. Војните помеѓу Албанските екипи и поединци се за глупости, ретко и за бизнис.

Прочитав дека е Фонтана,а не Версаче,кој е газда на Фонтана?

Прочитав дека е Фонтана,а не Версаче,кој е газда на Фонтана?

Шипо е газда и таму, мислам од Арачиново и два пати во затвор бил...

Последно уредено:
Шиповци се газди на сите 4 кафичи таму
Класик, Тераца, Фонтана и Версаче.[DOUBLEPOST=1549285033][/DOUBLEPOST]Рада Манојловиќ ја донел гледам, слика има од 22 јануари.

Последно уредено:
Пукано било во Фонтана блиски извори ми потврдија. Се претпоставува дека е пукано во Фатлум Ајети (Тоте), он бил постојано таму а газдата на Фонтана бил брат на сопругата на Тоте. Ракетен фрлач плус друг експлозив не е шега, напаѓачиве биле сериозни дефинитивно.

Пукано било во Фонтана блиски извори ми потврдија. Се претпоставува дека е пукано во Фатлум Ајети (Тоте), он бил постојано таму а газдата на Фонтана бил брат на сопругата на Тоте. Ракетен фрлач плус друг експлозив не е шега, напаѓачиве биле сериозни дефинитивно.

Што било причината?

Изгледа има некоја мафија моментално која тргува со човечки органи,многу често се киднапираат деца.Особено на Источниот дел од Македонија,во Штип.

И друго нешто,за италијанецот што исчезна Пино Секондо мислам се викаше.Имате ли некакви информации? Викаат дека пред некој ден заследил хаштаг на инста и некој направил скриншат од тоа.Но никој не реагира,матна работа ми стои.На вести не спомнаа ништо за него,а за други лица објавуваат информации дека се исчезнати.

Што било причината?
Претпоставувам ради закачката со Оки и Репки поради која го убија чичко му Наим, па он пробаше два пати да се одмазди од тогаш наваму.
Ми кажаа и дека во негов другар било пукано, најверојатно во својот дом.

Значи сами си се чистат.Топ(y)

Топ е за нив, но не и за нас. Со ова се повеќе ќе има тензија помеѓу населението, Македонците ќе се плашат да излезат или да појдат во населби каде што има шипци.
Утре може и нашите да бидат на тапет...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom