за две недели треба да ми пристигне производ од ало вера што го порачав преку пријател незнам од каде ги носи само знам дека било ефикасно и се губеле до 7 цм у обем за две недели така да ќе пробам и за 1 мес ако ги изгубам секако ќе се мерам најпрвин пред да почнам со третманот па ќе ви пишам дали ова успева
Jas ja koristev lani, ako zborivame za istata ne znam da ne ima nova nekoja Mi pomogna ama ne kako sto ocekuvav, moze jas mislev se ke snema))))) rezultati vidov posle 3ta nedela. Najveke mi pomogna pogore spomenatata krema, ama od ostanatite vidovi, nivea mi bese najdobra, barem mene.ja ima nekoj probano kremata od nivea i kako ste zadovolni,jas dve nedeli ja koristam po dvapati na den ama ne gledam rezultati?
Јас си користам антицелулитен гел Сатва - производство Алкалоид. Си го купив од Зегин во ГТЦ 900 мл и уште ми трае од летоска. Не се сеќавам баш колку пари беше, ама ако не се лажам беше околу 500 ден. што значи најефтин од сите останати. Ќе си се намачкам од него, ќе си се качам на Орбитрек и после 1 саат , црвена сум ко ракче :pos2: ама тоа е тоа , така треба да биде :wink:! Е сега ме заинтересиравте и со муабетот за антицелулитната програма од Алое Вера - знае некој колку пари е тоа чудо ?
EPA GLEDAM DEKA E DOSTA ZENSKA TEMAVA...PA DA SE PRIKLUCAM VO KOMENTARITE...
golem problem si imame nie zenive so toj celulit...jas vezbam pilates...no ne e se vo vezbanjeto...ipak e do hranata...no imam eden extremen slucaj sto sakam da go spodelam so vas...
moja bliska drugarka ima zemeno anticelulitna aloe programa na prirodna baza...koja kako rezultat i dade 5cm pomal obem vo butinite, NO ne simna KILOGRAMI....a zasto ja vikam extrem??? zatoa sto kremata i beshe ponudena da ja korsti za 8 tretmani (znaci nedelno po dve), a ona u eden tretman celosno ja iskoristi....no nemashe nikakvi kontraindikacii a rezultatite bea MAMA MIA REAKCIITE I BILE PRZENJE A POSLE OTKAKO JA IZVADILA FOLIJATA CRVENILO KOE ZA 15 MIN GO SNEMALO I MNOGU MASNOTIJA NA FOLIJATA....a sto e najzanimlivo lezela so nozete nagore saat vreme....hahah interesno navistina...(tretmanot dokolku se koristi popoleka kako sto treba, NE VO EXTREMNOST...mozel da dade i pogolemi rezultati)
nejzinoto iskustvo sekade go rasprikazuvam...koj saka podetalni informacii slobodno neka prasa ...ako treba i licno ke mu posevtam pogolemo vnimanie !!!
kaj da ja najdat kremata KAZUVAJ )))) zs stvarno samo orbitrekov ne pomaga :-((Уффффф......ме погодивте со женскава тема.....хахахха
Јас лично сум многу мрзииииичччччккккккааааа по прашањето ВЕЖБАЊЕ, ама летово (јуни) кога се одлучив, стегнав заби и почнав да трчам, да вежбам на ОРБИТРЕК, сменив исхрана и топ беше....АМАААААА.....некако целулитот не ми исчезна ко што сакав јас Слушнав за антицелулитната алое програма (мислам дека за истата зборуваше ДИРЕКТОРКА, ако не поправи ме) на ФЛП, ја купив и премногу сум задоволна. Буквално се е природно, дури се консултирав и со лекари дополнително. Делува на тој начин што ја забрзува циркулацијата на местото каде што се нанесува кремата. Стварно одличен препарат, би го препорачала на сите оние кои покрај спортувањето ќе се одлучат и за дополнителен третман. Резултатите се видливи!!!