Кратово

schtranga

Кратовчанче
Член од
7 август 2005
Мислења
1.295
Поени од реакции
18
Раскољников напиша:
Па може он те оставил.
:pos: da ne se falam ali takvo nesto uste mi se nema sluceno :icon_mrgr ja sum taa sto uvek ostava :wink:

SUDBINA

Boss
Член од
20 мај 2006
Мислења
85
Поени од реакции
0
Нема град како што е Кратово - Да ви обрзложам бидејки живеам во тој град:
1. Нема ништо
2. Нема место кај ке се вози ролерки или скејт
3.Нема популација
4. Нема развивање на други спортови освен фудбалот
5. Све е лудница у градов
6. Реката и улициве ни се ептен "Чисти"
7. Градов умира као куче
- Ама сепак си го сакам мојов град Кратово - барем ја произведуваме Добра Вода

schtranga

Кратовчанче
Член од
7 август 2005
Мислења
1.295
Поени од реакции
18
tocno taka nazalost gradot umira postepeno :(

asterix_m

Регулатор
Член од
19 април 2006
Мислења
2.765
Поени од реакции
33
Е Кратово, стварно специјално место. Ама ѕинго ве уништи, порано пак имаше интересни работи по Кратово сега е некако замрено како да нема млади или пак сите се негде надвор. Шо убав базент беше ама како што слушам многу бил запуштен.

schtranga

Кратовчанче
Член од
7 август 2005
Мислења
1.295
Поени од реакции
18
asterix_m напиша:
Е Кратово, стварно специјално место. Ама ѕинго ве уништи, порано пак имаше интересни работи по Кратово сега е некако замрено како да нема млади или пак сите се негде надвор. Шо убав базент беше ама како што слушам многу бил запуштен.
ne znam dali ovaa godina ke se otvori bazentot , bese celiot ispukal , mozebi ke go renoviraat ... sega za letovo ke ima luge , a posle toa site se razbeguvaat koi po falkuteti , koi po rabota vo stranstvo i gradot ostanuva pust

SUDBINA

Boss
Член од
20 мај 2006
Мислења
85
Поени од реакции
0
Базентот ке го отворат на 10ти јуни . Го поканувам Аcid да дојде и schtranga и да правиме шема

schtranga

Кратовчанче
Член од
7 август 2005
Мислења
1.295
Поени од реакции
18
SUDBINA напиша:
Базентот ке го отворат на 10ти јуни . Го поканувам Аcid да дојде и schtranga и да правиме шема
aaaa ako doaga Acid ja ne idam :ne:
:pos:

SUDBINA

Boss
Член од
20 мај 2006
Мислења
85
Поени од реакции
0
не знам јас многу сакам да го видам Acid - исто и тебе - еј па на 10ти сам на распуст- не сум знаел:je: -ке има журки

Член од
7 април 2006
Мислења
381
Поени од реакции
5
Kratovo

Abe voa ni u Kratovo go nema...ili so drugi zborovi PA OVO NEMA NI U KRATOVO(BEOGRADU) hehehe,grado e 200 godini nazad...koa dosle germancite tam vikale BEGAJ DA SI ODEME VOA TUKA KRAJ NA SVETO E....isto vazi i za kriva palanka... hihi ne deka imam neso protiv tie 2 grada ama stvarno se nazad...

SUDBINA

Boss
Член од
20 мај 2006
Мислења
85
Поени од реакции
0
Tarzan напиша:
Abe voa ni u Kratovo go nema...ili so drugi zborovi PA OVO NEMA NI U KRATOVO(BEOGRADU) hehehe,grado e 200 godini nazad...koa dosle germancite tam vikale BEGAJ DA SI ODEME VOA TUKA KRAJ NA SVETO E....isto vazi i za kriva palanka... hihi ne deka imam neso protiv tie 2 grada ama stvarno se nazad...
Абе леле бе - па нели гледаш дека Кратово е најпознат историски град

SUDBINA

Boss
Член од
20 мај 2006
Мислења
85
Поени од реакции
0
Tarzan напиша:
И ако си од Скопје - да не кажуваме многу - сите знаеме како го изградија - да не бепше помошта после земјотресот поарни ке бевте нели.........

Kajgana Shop

На врв Bottom