Раскољников
Моделатор
- Член од
- 15 март 2006
- Мислења
- 167
- Поени од реакции
- 1
Па може он те оставил.
da ne se falam ali takvo nesto uste mi se nema sluceno :icon_mrgr ja sum taa sto uvek ostava :wink:Раскољников напиша:Па може он те оставил.
ne znam dali ovaa godina ke se otvori bazentot , bese celiot ispukal , mozebi ke go renoviraat ... sega za letovo ke ima luge , a posle toa site se razbeguvaat koi po falkuteti , koi po rabota vo stranstvo i gradot ostanuva pustasterix_m напиша:Е Кратово, стварно специјално место. Ама ѕинго ве уништи, порано пак имаше интересни работи по Кратово сега е некако замрено како да нема млади или пак сите се негде надвор. Шо убав базент беше ама како што слушам многу бил запуштен.
aaaa ako doaga Acid ja ne idam :ne:SUDBINA напиша:Базентот ке го отворат на 10ти јуни . Го поканувам Аcid да дојде и schtranga и да правиме шема
zatoa sto odma bi go udavila u bazentot od mnogu ´´sakanje´´ :icon_mrgrSUDBINA напиша:Зашто
Абе леле бе - па нели гледаш дека Кратово е најпознат историски градTarzan напиша:Abe voa ni u Kratovo go nema...ili so drugi zborovi PA OVO NEMA NI U KRATOVO(BEOGRADU) hehehe,grado e 200 godini nazad...koa dosle germancite tam vikale BEGAJ DA SI ODEME VOA TUKA KRAJ NA SVETO E....isto vazi i za kriva palanka... hihi ne deka imam neso protiv tie 2 grada ama stvarno se nazad...
И ако си од Скопје - да не кажуваме многу - сите знаеме како го изградија - да не бепше помошта после земјотресот поарни ке бевте нели.........Tarzan напиша:Abe voa ni u Kratovo go nema...ili so drugi zborovi PA OVO NEMA NI U KRATOVO(BEOGRADU) hehehe,grado e 200 godini nazad...koa dosle germancite tam vikale BEGAJ DA SI ODEME VOA TUKA KRAJ NA SVETO E....isto vazi i za kriva palanka... hihi ne deka imam neso protiv tie 2 grada ama stvarno se nazad...