Кратка или долга коса?

Г

Грејвдигер

Гостин
До пред еден месец имав долга коса али саклет ме фати па отидов да се истрижам. Се двоумев дали да ја скратам малку или да се стрижам ептен кратко, али ај решив кратко да се стрижам и супер ми испадна и више не ја чувам. Боље ми е со кратка коса.

KINDER

Манчестеристратор
Член од
28 јануари 2007
Мислења
2.434
Поени од реакции
45
кратка ...зима лето :P

I

Intex

Гостин
Порано имав релативно долга коса. Не беше ко типична женска коса, ама и не беше многу кратка. Пред една недела отидов и се ишишав многу кратко (3-ка) и супер ми изгледа. Изгледа ке си продолжам да се стрижам толку кратко.

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.301
Поени од реакции
7.027
Ќе ми порасне тројка и одма кецот :pos:

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Пред 2 год имав долга коса и убаво ми стоеше :) сега ми е кратка ...

Nemorosus

Маршал Изет Фазлиновић
Член од
5 ноември 2008
Мислења
2.598
Поени од реакции
627
Јас ја пуштам долга ^__^
Не се шишам, само незнам што ќе биде со школово

Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.120
Поени од реакции
104
Имав многу долга, па бев експериментален глушец на една (не)надежна стилистка и поради тоа имав прилично кратка и виткана коса, и сега сум со обид да ја пуштам подолга, но некако тешко иде затоа што ми е многу виткана и секојдневно ја пеглам...по три пати.

Има ли некој шампон/лосион за поттикнување на растот на косата што е ефикасен?

S

Sookie

Гостин
Моментално имам долга коса, ама размислувам да ја шишам кратко. Единствен проблем е тоа што косата ми е кадрава, па не знам како ќе изгледа кратко.

А инаку многу ми се свиѓа кога ќе видам машко со подолга коса :vozbud:

Член од
8 февруари 2009
Мислења
285
Поени од реакции
39
Мене кратка во никој случај не ми стои, имам прилично долга коса, понекогаш сечам шишки па кога ми текне пак ги пуштам, ја виткам и менувам бои како папагал, тоа ми е :toe: А имав професорка по Англиски која изгледа преубаво со машка фризура а долга коса воопшто не и стои, така да се' си зависи од обликот на лицето

Ada?

мјаууууу
Член од
4 април 2009
Мислења
490
Поени од реакции
54
Од кога знам за себе сум со долга коса и ќе сум си само еднаш си ја исеков до над рамената против моја волја(и од оправдани причини)... не знам некако полесно се справувам со долга коса:helou:

H

HITCH

Гостин
Имам многу долга коса мислам да се шишам ама не знам како :pos2::pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom