Кој ја сака DIVINE повеќе од мене?

Статус
Затворена за нови мислења.

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
divine напиша:
Гижо напиша:
ја највеќе ја сакам :lol: штета за тие што не сте ја запознале
:oops: :oops: :oops: Fraeriste edno! :wink:
абе, самото тоа -фраериште- кога ке го кажеш ме тера да те сакам :lol: , а башка што си прекрасна личност

Eko1

Форум Џедај
Член од
20 мај 2005
Мислења
1.579
Поени од реакции
29
Izgleda nikoj ne procita ubavo zoshto e otvorena temava i kako treba pravilno da postirate.... :?:

Znaci se odi spored sistemot:... Da ja Sakam... i toa.... kolku shto OVA go saka ONA.... ili neshto slicno...

Na kraj taa samata neka si vidi koj kolku ja saka.

Devilish Angel

Лошотија по потреба
Член од
7 мај 2005
Мислења
1.451
Поени од реакции
18
Ama Eko, sega ke se karame jas i ti! :D
Mi se meshash svesno vo vrskata so Divneto :D :D :D
Kako mozesh da kazish deka nikoj ne ja saka poveke od tebe?? Me zaborai mene deka postojam? A? :D :D :D
Divneto si go sakam kako vozduhot sho go disham, kolku shto mozam bez vozduh tolku mozam i bez nea!!!!!!
Ete taka da si znaesh!!!
:D :D :D :D

I da ne ti teknalo ushe ednash da mi se meshash u vrski ok? :D
Aj i tebe ke te sakam samo ne meshaj mi se :P :P :P

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Ве читам, читам, читам и не можам да ви се изначудам! А ти Еко, не знам кај си се затрчал, та ти Devilish , па замислете и Гижо!
Дивнето ја знам пред сите вие да ја запознаете и мојата љубов кон неа е најдолга и најјака! :D Ај сега знам дека ќе кажете оти времето не е толку пресудно, но јас и таа сме поминале мноооогу и таа е МОЈА мутава! :D
Пред околу 3 години ми даде една празна кутија од цигари Boss и ми рече да ја чувам... Ја чував 2 години (а не една како што побара таа)... Во тие две години сме имале и лоши моменти, но бидејќи си ја сакам најмногу не дозволив (а ни таа) да ни попречи тоа во нашето сакање и дружење! Имам уште многу други примери да наведам, но сепак мислам дека ова е доволно :D
Дивне си знае дека јас ја сакам најмногу, а сите други помалце :D
Затоа не трчајте да пишувате после мојот пост, џабе ви е се! И повеќе од јасно е, па слободно може аминистраторите и да ја затворат темава, затоа што мистеријата не е веќе мистерија :D :D
Знам дека на Дивнето олко и е срцето, затоа што конечно се изјасна личноста која ја сака најмногу :D

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Море че ви еам то че ви еам. ја сси го сакам Дивнето ептем најмногу!!

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Мутава моја се искажа конечно а? Редно беше ... убав муабет сврти затоа ќе ти простам што чекаше толку време ... а срцето ... неможам да искажам колкаво ми еееее :oops: :oops: :wink: *********

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
divine напиша:
Мутава моја се искажа конечно а? Редно беше ... убав муабет сврти затоа ќе ти простам што чекаше толку време ... а срцето ... неможам да искажам колкаво ми еееее :oops: :oops: :wink: *********
Ете колку е среќна што се изјаснив конечно! Чекав толку долго, за да видам колку ќе се затрчаат да кажат и ШТО ќе кажат!
А мене срцето ми се наполна кога видов дека си најсреќна од мојот пост :D Пукнете сите, Дивне знае дека јас ја сакам најмногу :D Џабе ви се постовите :D Доволно беше :D

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.097
Дури сега го читам топиков. Еко мен, пази се од маж и, ќе те дави сосе пљачки в енѕеро доколку прочита! :)

И јас си ја сакам Дивнето, искам да ја бубам у бакембарда дур плешаме сензуално танго! :)

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Ам јас дека многу си се срамам, нема да ви кажам ништо само ќе си излезам на воздух дека се поцрвенав :oops: :lol: :lol: :lol:

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
Fortune се намачи толкав текст да пишуваш за да кажеш дека ја сакаш највеќе :D ја истиот ефект го имав со една реченица :D :D :P

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Гижо напиша:
Fortune се намачи толкав текст да пишуваш за да кажеш дека ја сакаш највеќе :D ја истиот ефект го имав со една реченица :D :D :P
Не ми беше мачење тоа што го постирав, не знам зошто мислиш така :D Не може да го има истиот ефект, затоа што има разлика меѓу мојата и твојата љубов кон неа :D
Фала, пријатно :D

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
FortunE напиша:
Не ми беше мачење тоа што го постирав, не знам зошто мислиш така :D Не може да го има истиот ефект, затоа што има разлика меѓу мојата и твојата љубов кон неа :D

:lol: :lol: :lol: :lol: добро ма не се љути :lol:

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Гижо напиша:
FortunE напиша:

:lol: :lol: :lol: :lol: добро ма не се љути :lol:
:D :D Ама ич не се лутам па ти :D
И реков: Фала, пријатно!
Повеќе постови да не видам тука! :D :D Се е јасно :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom