M
Mario Gómez
Гостин
Dafuq!? Ја на форумов сум од 2009 а Рибери во Баерн дојде во 2007.Алал да ти е!
Dafuq!? Ја на форумов сум од 2009 а Рибери во Баерн дојде во 2007.Алал да ти е!
Браво џонка,како нострадамус си!Едно дете од Динамо Загреб,го заборавив како се вика ама средина игра,позиција плејмејкер..Напад можда Томазо Роки за дубока резерва
I see what you did thereАлал да ти е!
Се подзамисли малце,сега на судијава е редот.I see what you did there
Добро бе ова од кога е...Улие уште тренер на Ливерпул билНајјаката желба што ја најдов
Thanks you english football gods!Гетце.
мајката стварно ме замисли...за момент помислив дека вистина го имав тоа напишано но ми текна дека терминот "дубока" не го користамБраво џонка,како нострадамус си!
Малку да се нашалиме,ми дојде на памет оваа "брилијантна" идеја хехех.мајката стварно ме замисли...за момент помислив дека вистина го имав тоа напишано но ми текна дека терминот "дубока" не го користам
Not bad. Типов е од 2007-ма, ама трефна овие.C.Ronaldo - Real Madrid
Kaka - Real Madrid
Робињо-Челзи!!!
Абе овој Лука Тони на сите ви ги исполни желбитеда дојде во рома само лука тони и никој друг.
ама пошто потпиша пред некој ден за баерн 4 год. договор тоа може да ми биде сон.
Свака ти част мајсторе, како го предвиде ова.Во Росарио има едно 13-годишно момче, се вика Лионел Меси. Никој од вас овде нема слушнато за него. Има проблеми со хормонот за раст. Ама ќе биде огромен играч од него. Баш ви сакал еден ден да го видам во дресот на Барса