Кој филм најмногу сте го гледале

С

Спенсер

Гостин
троја 5-6 пати
фаст анд фјуриус 6-7пати
атак од девил ајланд (со Хулк Хоган) 5-6 пати
еден со авиони,со стелт што ке направат,па што ке го украде најдобриот пилот,не знам како се вика исто 5-6 пати
голден чајд (со еди марфи) 4-5 пати
снајпер 4-5 пати
оној со сталоне и со син му камионџии кога се,кога ке земе тутула за туркање во раце 5-6 пати...
глупавиот и поглупавиот најмалце 7 пати...

сега за сега толку ми текнува...

*pumpkin*

addicted to blue
Член од
28 август 2008
Мислења
716
Поени од реакции
23
Twilight, околу 7 пати, али сигурно ќе го гледам уште неколку пати.

Член од
9 јануари 2009
Мислења
188
Поени од реакции
72
oние како беа, „Жикина династија“, „Луде године“... нз...
сите тие делови ги имам гледано по повеќе пати.

ретко гледам некој филм по повеќе пати

Член од
21 јули 2008
Мислења
19
Поени од реакции
1
матрикс, хари потер, господарот на прстените сите делови над 5-6 пати секако.Ама тоа затоа што овие ги имам дома и ко че нема ништо по телевизијава си ги гледаме со татко ми оти обожаваме фантастични како горенаведените :pipi:

а да и мр.боунс (Mr. Bones) и тој го имам дома и го знам напамет веќе оти го гледам со сите комшии роднини и пријатели што ќе дојдат.:pos2:

Barbara.

Irreparable perfectionist
Член од
23 јули 2009
Мислења
369
Поени од реакции
15
многу филмови сум ги гледала по неколку пати но има 2-3 со рекорден број :vozbud:
Tristan and Isolde сум го гледала 3 пати
Harry Potter за него ми е срам да кажам, сите дела сум ги гледала по не знам колку пати на памет го научив веќе :kesa:
The Notebook сум го гледала 4 пати
и Кум 1 и 2 дел исто ..

Член од
23 мај 2009
Мислења
958
Поени од реакции
727
Ghostbusters
Aliens (двојката, разбира се...)
Goonies

Поради горниве два, моите беа озбилно загижени за нашето психичко здравје:) Со првиот станувавме, вториот негде до вечер МОРАВМЕ да го изгледаме, а третиов ако останеше време...а најчесто остануваше:pipi:

Точен број на гледања...па тоа не знае никој со сигурност да каже:kesa:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Долга листа имам на такви филмови,ако заборавам некој ке допишам друг пат...

Александар Македонски повеке од 10 пати го имам гледано,екстра филм.
Републиката во пламен,Александар Турунџев и другите ги имам гледано најмногу.
Кум сите делови...
Греен стреет двата дела,Синема Парадизо...и има уште ми е мрза да набројувам :nesum::smir:

Д

ДаркхарТ

Гостин
Green street hooligans 1... Колку пати и да го гледам нема да ми стане досаден.:pipi:

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
LOTR !
ги иам 3-те оригинали(не ги давам ако ми ги барате :baeh:) и сигурно по еднаш месечно си ги глеам :tv:

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
645
Tommy boy со Крис Фарли и Кад пораснем би ќу кенгур.

?

..........

Гостин
Господар на прстените сите 3 дела ...ми ги донесе братучед од Италија оригинали ....долби дигитал 5,1 сараунд ....
а баш во тој период си го купив новиот телевизор двд и мокен 400w сараунд .....уживање во ефекти звук многу јака ....сигурно го гледав едно 20 пати :vozbud:

Stre3T Danc@

The definition of #BFABB
Член од
10 април 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
146
Troy... не знам...преку 1000 гарант, во основно - доаѓање од школо - седнување и по 2 пати на ден. Srsly, го знам ама баааааааааааш ЦЕЛ (сосе нараторот Одисеј) напамет ...Men are haunted by the vastness of eternity... yada yada. I'm a Brad Pitt freak.
Потоа ...Step Up & Step Up 2 The Streets, Fantastic 4 (2та дела), Twilight, Crossroads, White chicks, Scary movie (сите 4) Ocean's 11/12/13, Mr. & Mrs. Smith, Tomb Raider ...
многу се.

Kajgana Shop

На врв Bottom