Кој сака да биде срам на телевизија/милионер/сеедно?

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Несомнено се пријавуваат луѓе со низок интелект. Или пак само сакаат да ги видат на телевизија роднините. Па дај малце нека напраат по строга селекција на што личат, се мислат на 2-ро прашање, ко од небо паднати, неандерталци. А има и паметни не викам не. Поздрав.

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
денеска беше добро, двајца со по 500 000 денари, а точни им беа и одговорите за милион ама претходно се откажуваа...

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Да, ама тој вториот до 125.000 денари имаше смешни прашања кои јас би ги одговарал без понудени одговори. Сепак, кој сака да биде милионер, не е повеќе резил на телевизија, почнаа да одат луѓето до вториот праг, 2.000 евра се солидна пара. Инаку минатата емисија сите заглавуваа на тоа клучно прашање за 125.000, па наместо да се откажат и да земат 64.000, си одеа дома со 5.000

Britney'85

I'm sad...love me!!!
Член од
19 декември 2007
Мислења
135
Поени од реакции
2
Го гледам милионер само заради Тредно.Каков ремет им прави на играчите :pos2: секогаш ме смее.

MadA@FakA

Black&White
Член од
4 август 2006
Мислења
1.049
Поени од реакции
105
Некој прашања за поголеми суми стварно се така лесни, но често даваат и тешки прашања за 64.000 и 125.000... стварно е интересен квизов, но меѓу прашањата Тредно често знае и да одолговлечува што ме нервира многу...

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Да бе тој некој албанец лани што не знаеше кога зрее дуњата ако ви текнува освоил 500 000 денари, ми кажуваа не гледав.

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.404
Поени од реакции
5.960
За првиот ми е криво дека не зеде милион, имаше знаење човекот. На негово место не би се откажала зашто одговорот и мене ме влечеше натака. И која мака е кога виде дека точно одговори потоа.

Ама добро е, фала богу се подобруваат кандидатите, а и прашањата може се полесни па затоа.

CELTIK

magionicar
Член од
23 декември 2007
Мислења
2.909
Поени од реакции
839
ne vi uste jasno zasto siptarot imase boza prasanja im trebase nekoj vakov sea cela siptarana ke vrti da igra milioner si velat i jas znam kolku za ovoj

noodle ®

Teetleh
Член од
3 декември 2005
Мислења
1.527
Поени од реакции
257
Воопшто не ми се допадна тоа што Трендо му дозволи на натпреварувачот да зборува албански, особено во ова време кога борбата за зачувување на националниот идентитет е најинтензивна.:nesum:

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.860
Поени од реакции
50.278
Воопшто не ми се допадна тоа што Трендо му дозволи на натпреварувачот да зборува албански, особено во ова време кога борбата за зачувување на националниот идентитет е најинтензивна.:nesum:
аехх што има врска баш беше лабав гест онака колку и Трендо да се направи фин,па и земчото беше онака по рафиниран сеа не беше од оние љунгине кави шт обично се....

Иначе да му ебам кожата на тој со најавата што прелажа дека ке има “милионски суми’’јас се возбудив реков денес ке ги одере некој главна премија ке падне тоа они двајцана играат за да отплателле кредити и за канта сирење....и 2 по 500 000 = милион ама пак не е тао тоа

Buterfly

*Just Fabulous*
Член од
4 јули 2006
Мислења
4.616
Поени од реакции
114
денеска беше добро, двајца со по 500 000 денари, а точни им беа и одговорите за милион ама претходно се откажуваа...
Ее и ја гледав баш се израдував за двајцата. Си земаа по 500 000 браво и за прв пат ги отворија прашањата за милион. Многу интересно:helou:

IronTrooper

The King of Cool
Член од
27 март 2007
Мислења
1.496
Поени од реакции
32
Иначе да му ебам кожата на тој со најавата што прелажа дека ке има “милионски суми’’јас се возбудив реков денес ке ги одере некој главна премија ке падне тоа они двајцана играат за да отплателле кредити и за канта сирење....и 2 по 500 000 = милион ама пак не е тао тоа
и ја. мислел на 2х500000=миљонска сума.

CafeDelMar

Luminance
Член од
29 октомври 2007
Мислења
6.507
Поени од реакции
14.693
Го гледам милионер само заради Тредно.Каков ремет им прави на играчите :pos2: секогаш ме смее.

Јас затоа престанав да го гледам Милионерот ради Трендо.Уф каков само ремет им прави тоа е чудо,дедо ми Бог да го прости повеќе знаеше да ги изремети комшиите што поминаат по улица од колку Трендо.
Веќе сите фрази му се толку прозирни и познати и толку мисли човекот дека неговото искуство и неговиот интелект каков и да е е далеку на позавидно ниво од колку сите.Точно дека кандидатите се да ти е грев да ги гледаш ама наместо тоа да ја направи емисијата малку поразлична од тие веќе видени негови фрази и веќе се чуено,тој уште толку го експионира својот квази хумор.
Иживеана песна ми е Трендо веќе,се додека се понаша вака-шерифот во милионер.

Razor

u jelly?
Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.544
Поени од реакции
168
зашо срам на телевизија ? мош има некои образовани шо сакат да го искористат своето знаење и да заработат некој денар

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Ццц, 5-то прашање ќе го утнеше оваа, вика со 32 карти се игра табланет. После Трендо и помогна ептен и го погоди.
Па на 6-то џокер искористи не знаеше дека кај Лос Анџелес е Холивуд.

Kajgana Shop

На врв Bottom