Кој предмет најмногу го мразиш?

Член од
14 април 2007
Мислења
1.812
Поени од реакции
1.047
Математика ми беше омилен.Со душа чекав да дојде.Сега се скарав со математиката.Не го мразам предметот, едноставно не го сакам.:smir:

Член од
10 октомври 2009
Мислења
502
Поени од реакции
113
Математика, Хемија и физикаа!!! уффф ги мрзааам!

Bibo

Модератор
Член од
9 април 2006
Мислења
4.122
Поени од реакции
3.981
Mene naj naj tapa predmet mi e istorija... sooo booooriiiing

U sekoj slucaj ne sfakam sto tolku site se zalat od hemija, fizika i matematika site, ja ne deka nesto gi sakam ama nikogas ne mi bile teski ili problematicni... Do dusa fizika aj taka-taka, znae nekoas da bide apstraktna, ama hemija i matematika e stvarno mnogu ednostavno, treba samo da sakas da go sfatis i da ne pocnuvas da ucis so mislata u glava deka "ova e tesko i nema sansi da se sfati".

B

black angel

Гостин
математка .......ич ама ич не ми иде предметов тапа математичар сум :toe:

B

BBlisto

Гостин
Мразев биологија до лани...сега веќе го немам предметот:pipi: од овие сега што ги имам...не знам...филозофија, бизнис, програмски...итн, итн...(i could go on...)

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Мразам : Биологија и Техничко ! :nenene:

?

..........

Гостин
Далечинското од телевизорот, нешто ме заебава во последно време.

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Не дека ги мрзам предметите, па овој најмногу:) Едноставно, само него го мрзам. Физиката никогаш не ме интересирала. Ама НИКОГАШ.

Член од
8 октомври 2009
Мислења
310
Поени од реакции
79
Историја.
Историја.
(не е доволно еднаш да напишам)

Г

Господ

Гостин
Бизнис|синзиБ
Ти се се
јаам на предметот:nerv:

I

Intex

Гостин
Бизнис|синзиБ
Ти се се
јаам на предметот:nerv:
Исто. Гарант го кикснав тестот, ама ај. Еден куп работи за набројување шо нормално треба да се знаат напамет, а јас и учењето напамет не се „сакаме“ многу.

Член од
5 декември 2009
Мислења
439
Поени од реакции
66
биологија. Она шо го учиме (втора година гимназија сум) нема шанси да ми треба. А секако не студирам понатаму Медицина, ниту пак нешто шо е поврзано со Биологија. Така да само не замара со непотребни работи.

А математика ми е омилен. И информатика се разбира :wink:

Kajgana Shop

На врв Bottom