Кој предмет најмногу го мразиш?

Член од
10 октомври 2009
Мислења
2.955
Поени од реакции
1.349
Бизнис у пм да фати кој го измисли.

Емкаа

the worst thing about prison was the dementors.
Член од
14 мај 2008
Мислења
4.996
Поени од реакции
12.573
Хемија. Тотален анти талент. Уште незнам разлика меѓу киселини и соли. Не ни знам ни шо се. Едноставно го мразам предметот и не сакам да го учам.
Музичко. Тапа сум во пеење, тапа. Ниту ме интересират кој шо праел, како пишел, кој биле сонатни форми. Уште едно полугодие имам, и аман да се отарасам од предметов.
А математика пак никоаш не ми била тешка. Не ја гледам како предмет во кој мораш да седниш и да набубаш напамет( како социологија ), туку се е логички. Со редовно вежбање ( три пати ура за ПИСИ :icon_lol: ) тата мата сте сите. :)

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
Математика..тапа џонсон сум

ање.

хиперактивно дете
Член од
15 март 2010
Мислења
103
Поени од реакции
20
1. Физика- Можам цел ден да си се ѕверам в табла и во професоркана и џабе. Ни ја разбирам нешто, ниту пак ме заинтересирала физикава да се потрудам малце.
2. Хемија- И ова исто. Го мразам предметов и не сакам да го учам.

П

Пепси_

Гостин
Македонски јазик и историја нај многу ги мразам потоа математика врска неам и хемија по малце

Вилинско коњче

It is my party :))
Член од
31 декември 2009
Мислења
550
Поени од реакции
62
Мразев
- хемија, математика и физика во средно
- биохемија, исхрана на факултет
- митаџииите на последипломски

А најмногу од се физичко

Член од
2 декември 2010
Мислења
93
Поени од реакции
28
Бизнис, Математика (што ќе ми треба во живот ЛОГАРИТМИ!!!!!!!!! ) ,Статика(ама малце мразам... :/ ) , и тоа.... што да се прави .... :( :nesvest: :nerv::toe::salut:

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
1. Физика (Бог да чува :pop:)

2. Логика (Што и каква материја се учеше значи :pov:)

3. Сметководство (Позакуравен предмет, здравје)

Член од
22 април 2008
Мислења
405
Поени од реакции
28
1.Виртуелна (да ти се пљукнам и во виртуелна УК и во све)
2.Математика ( логартими,меници,есконтирање блааа блааа)
3.Маркетинг (овој предмет искрено може ќе ми беше интересен само да беше посаглам професорката АМА МОЖЕ!)

AnGeL.BoY

г-дин Дијамант Сваровски
Член од
7 септември 2010
Мислења
55
Поени од реакции
14
Не ми се допаѓа хемија. Од хемиски формули главата ме боли. Можеби не е толку лош предметот ама од професорката уште повеќе не ми се допаѓа. Така да хемија дефинитивно.

П.С: Не го мрзам само не ми се допаѓа.
Кога ќе ја нема таа професорка ќе го забележиш преубавото лице на Хемијата :back:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Во средно хемија ми беше и најдосадно и мрзев, на факултет тој примат го презема основи на електротехника 1&2. -.-

AnGeL.BoY

г-дин Дијамант Сваровски
Член од
7 септември 2010
Мислења
55
Поени од реакции
14
Македонски јазик и историја нај многу ги мразам потоа математика врска неам и хемија по малце
Како можи македонски јазик да мразиш??? :nesvest: Поради такви како тебе светот не нарекува народ без свој јазик или па народ што говори српски/грчки јазик! Какоооо можиии бе мајчиниот јазик да си го мразиш?????
П.С. Ако не знаеш историја, исто како врска да немаш од светот! :back:

--- надополнето ---

Дефинитивно ФИзИКА! Најгнасното нешто шо го имам запознаено во мојот живот е физиката! Јас незз шо ќе ми се сите оние глупости шо морам да ги учам??? :nerv::nerv::nerv:

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
Како можи македонски јазик да мразиш??? :nesvest: Поради такви како тебе светот не нарекува народ без свој јазик или па народ што говори српски/грчки јазик! Какоооо можиии бе мајчиниот јазик да си го мразиш?????
П.С. Ако не знаеш историја, исто како врска да немаш од светот! :back:

--- надополнето ---

Дефинитивно ФИзИКА! Најгнасното нешто шо го имам запознаено во мојот живот е физиката! Јас незз шо ќе ми се сите оние глупости шо морам да ги учам??? :nerv::nerv::nerv:
1.Македонски и јас мразам..не дека предметот не чини...професорката замара ко А1 пред влада па и предметот не ми се свиѓа и тапа ми е на час...
2.Историја..хах абе пријателе...тебе ко шо не ти оди физика..така и на некој историја..ете ја 5 ка иам само шо слушам на час!

Kajgana Shop

На врв Bottom