Кога ќе ја нема таа професорка ќе го забележиш преубавото лице на Хемијата :back:Не ми се допаѓа хемија. Од хемиски формули главата ме боли. Можеби не е толку лош предметот ама од професорката уште повеќе не ми се допаѓа. Така да хемија дефинитивно.
П.С: Не го мрзам само не ми се допаѓа.
Како можи македонски јазик да мразиш??? :nesvest: Поради такви како тебе светот не нарекува народ без свој јазик или па народ што говори српски/грчки јазик! Какоооо можиии бе мајчиниот јазик да си го мразиш?????Македонски јазик и историја нај многу ги мразам потоа математика врска неам и хемија по малце
1.Македонски и јас мразам..не дека предметот не чини...професорката замара ко А1 пред влада па и предметот не ми се свиѓа и тапа ми е на час...Како можи македонски јазик да мразиш??? :nesvest: Поради такви како тебе светот не нарекува народ без свој јазик или па народ што говори српски/грчки јазик! Какоооо можиии бе мајчиниот јазик да си го мразиш?????
П.С. Ако не знаеш историја, исто како врска да немаш од светот! :back:
--- надополнето ---
Дефинитивно ФИзИКА! Најгнасното нешто шо го имам запознаено во мојот живот е физиката! Јас незз шо ќе ми се сите оние глупости шо морам да ги учам??? :nerv::nerv::nerv: