Кој предмет најмногу го мразиш?

Член од
16 јуни 2009
Мислења
33
Поени од реакции
3
Ајде нека ви олесни кажете кој предмет го мразите и уживај.

Член од
27 јануари 2009
Мислења
1.044
Поени од реакции
40
сите :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Член од
16 јуни 2009
Мислења
33
Поени од реакции
3
Е така бас сите ама јас највеке мразам Математика

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Ако одговорите кои ќе следат на темава се како овие над мене, јас или модераторот на овој подфорум ќе ја „средиме“ темава во најбрз можен рок.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.631
Поени од реакции
34.020
Во страв сум.. како да одговорам според насловот и воведниот пост освен: Математика?

Несакам да сум пресуден за затварање на тема, that's tinnas job.

Член од
9 мај 2009
Мислења
605
Поени од реакции
400
Не ми се допаѓа хемија. Од хемиски формули главата ме боли. Можеби не е толку лош предметот ама од професорката уште повеќе не ми се допаѓа. Така да хемија дефинитивно.

П.С: Не го мрзам само не ми се допаѓа.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Во страв сум.. како да одговорам според насловот и воведниот пост освен: Математика?

Несакам да сум пресуден за затварање на тема, that's tinnas job.
Не ми се допаѓа хемија. Од хемиски формули главата ме боли. Можеби не е толку лош предметот ама од професорката уште повеќе не ми се допаѓа. Така да хемија дефинитивно.

П.С: Не го мрзам само не ми се допаѓа.
E како овој под тебе, што го цитирам. Па сите сте завршиле основно, знаете барем да склопите по некоја реченица веројатно. Кажете зошто баш тој предмет не го сакате. :)

N

navivacka

Гостин
Мразев Хемија Физика и математика ама кога би бирала од овие предмети Хемија дефинитивно

Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.137
Поени од реакции
163
Mrazev smetkovodstvo zaradi profesorkata, epten bese dosadna. Vo 4ta godina mrazev menadzment pak zaradi profesorkata, istata so mi predavase smetkovodstvo vo 4ta mi predavase menadzment, a ne bea predmetite nitu teski nitu dosadni.

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Филозофија и бизнис најмногу мразев.Филозофија не ми беше интересен предметот и професорката беше многу досадна.Бизнис мразев поради тоа што бараше да знаеме се од збор до збор и ако си отсутен немаше никакво оправдување,туку ако не си на час значи си избегал. :tapp:

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Средно најмногу мразев Граѓанско образование. Гррр, дали до професорката, дали до мене, не учев тоа никогаш, немав желба ич.

А

Александра Д.

Гостин
Сите предмети носат своја убавина, свои тајни и сите на некој начин можат да бидат интересни доколку ние или професорите се потрудиме.
Најчесто самите ученици се заслужни за тоа што не ни се допаѓа некој предмет, но многу од наставниците се незаинтересирани да не заинтересираат.
Таков е случајот со мојата проанешна професорка по Хемија. Едноставно не сакав да седам на нејзините часови. Со тоа ќе си имам и потешкотии во средното. Се надевам дека ова нема да влијае за понатаму.

пробистипка

малечка
Член од
13 август 2008
Мислења
2.026
Поени од реакции
130
Ma секако дека има предмети кои не ми се допагале и не постои некој кој секој предмет му бил омилен и што го сакал.Лично за мене Хемија беше смрт едноставно неможев да замислам тие формули и тоа 45 минутно слушање за некои реакции а плус и професорката придонесе некои работи така да се одвиваат.Така да Хемија ми е дефинитивно број еден.Потоа латински и математика едноставно ми го креваа претисокот сосема нецелни и неинтересни за мене.Едвај ги поминував часовите мислам дека и секундите ги броев само да звони.

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
Хемија,Физика,Математика........ ма сите бе

освен Физичко и одморите:baeh:

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.215
Поени од реакции
939
Во средно воопшто не поднесував хемија.
Во прва и трета година имав една мутава професорка (во втора, за среќа, имав една фина) и ништо не разбирав што објаснува. Објаснуваше 300/час, шкрабаше нешто на таблата што наликуваше на формули, жената едноставно толку се внесуваше и брзаше, 5 пати ја пребришуваа таблата за да “дообјасни“ до крај.

Никогаш не успеав некоја висока оценка да извадам, воопшто не ми се одеше на тој час, штом дојдеше ден пред тест, јас бев :nesvest:.

Исто така не сакав и физика, математика и биологија, но не толку како хемија.

Kajgana Shop

На врв Bottom