Јордан Мијалков
Вмро Засекогаш
- Член од
- 8 март 2009
- Мислења
- 228
- Поени од реакции
- 15
Гласајте на анкетата.Ке биде даден по еден претставник од политичките партии од Струмица.Нема да се најпознатите да видиме како ке реагира народот.
Ако да видиме кој шо ќе каже.:smir:друже од тие никој не заслужува почит .Најголема почит заслужува покојниот председател Борис Трајковски и сегашниот градоначалник Зоран Заев
ке видиме јас го кажах мојтоАко да видиме кој шо ќе каже.:smir:
И јас го мислам истото. Другите (скоро) сите се гола вода!друже од тие никој не заслужува почит .Најголема почит заслужува покојниот председател Борис Трајковски и сегашниот градоначалник Зоран Заев.
И што сега?Ќе ставам анкета од сите други градови ќе гласат за тој од ВРМО и ај нека гледа народот,абе истото го правевте и со анкетата Бонева со Заев водевте со 20-30 гласа тука на форумот,па на крај изгубивте 8 000 гласа.Гласајте на анкетата.Ке биде даден по еден претставник од политичките партии од Струмица.Нема да се најпознатите да видиме како ке реагира народот.
И што сега?Ќе ставам анкета од сите други градови ќе гласат за тој од ВРМО и ај нека гледа народот,абе истото го правевте и со анкетата Бонева со Заев водевте со 20-30 гласа тука на форумот,па на крај изгубивте 8 000 гласа.
Што и да правите , џабе е .:back:
п.с Јас се гладам оти Пио не го знаа Ристо Стојанов и јас не го знам,ама се кладам оти он не го знаа
Кои двајца најдобри?шо е работата со темата, ка ги нема ставено двата најдобри, нема логика темата