Па зарем уште не не поделија?Според најновите истапи пред медиумите од страна на некои "експерти" во последно време,мене ми се чини како да сме поделени.za da ne ne podelat prilpepcanecu, zatoa
Вие така гледавте па го примивте во задник?Гледаjте на НАТО като на порта за ЕУ - едно необходимо зло. Ништо повече. А дали са jанките или са русите... все в задника...
Јас никогаш не сум спомнал, а не верувам дека и ти си се претргнал од некоја голема желба да им скокнеш во уста на хазарите.Тогаш зошто толку грозничаво сме се фатиле окулу неопходноста од членство во НАТО,сите овие години?
Исправка: УСА ќе настојува со сета своја сила РМ Скопје да ја пикне во НАТО, но како противуслуга ќе бара само една ситница: придавката македонски да не се употребува како национално име за ниедна етничка група во скопската држава.Zatoa USA ke nastojuva so seta svoja sila, Makdonija da ja pikne vo NATO, zosto moze da ja zagubi kako sojuznik vo idnina.
E togash ne sakame NATO.Исправка: УСА ќе настојува со сета своја сила РМ Скопје да ја пикне во НАТО, но како противуслуга ќе бара само една ситница: придавката македонски да не се употребува како национално име за ниедна етничка група во скопската држава.
Коштуница 25% :pos2::pos2::pos2:.Rusija dojde na granicite na Makedonija. Vo Srbija za nekoj mesec na narednite izbori pobeduvaat Radikalite so okolu 45% glasovi i Kostunica so cca 25% i rusite ke otpocnat so gradenje svoi bazi vo Srbija.
Грешка..Баш вчера слушав на РТС дека радикалите сакале да коалицираат со Коштугомнурица кој се знае колку и како ја сака Македонија...Коштуница 25% :pos2::pos2::pos2:.
Инаку за твоја информација и Радикалите го сетија каква вртиопашка е Коштуница, и најверојатно нема да коалицираат со него, освен ако не ги освои 'твоите' 25%, инаку сега е некаде е под 10%.
Друга работа, сите земји што се наоѓаат во зоната на конфликт на големите силе го наебуваат максимално, затоа не се радувајте многу на тоа. Сојузник со Русија, ќе значи дека Грција ќе не збриши од картата на балканот, со амин на сите други големи сили, и нема никој да ни помогни, а најмалце Србите, заедно со Русите.
Sami ne si ja sakame, a barame drugi da ne sakat.Грешка..Баш вчера слушав на РТС дека радикалите сакале да коалицираат со Коштугомнурица кој се знае колку и како ја сака Македонија...