Кој македонски пејач/ка најмногу ве нервира?

Член од
28 март 2006
Мислења
17.781
Поени од реакции
12.248
Ноне и сличните ѕвезди*ња.

Blackout

An emotional retard
Член од
14 мај 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
451
во последно време Слаткар многу ме нервира а и целава естрада ни е бутни ме да запалам
се некои нови или ново стари ѕвезди со некои ,,хитови,, испаѓаат,просто да се чудиш:tapp:

Roger Brothers:uvo::pishtoldz
а и тие се ептен страшни

Eмилија

Reina Gitana
Член од
29 јули 2009
Мислења
25
Поени од реакции
4
Елена Ристеска-не би сакала да прокоментирам мн зш таа ме нервира да не дојдам до расправија:wink:

Barbara.

Irreparable perfectionist
Член од
23 јули 2009
Мислења
369
Поени од реакции
15
слаткар, како нема некој да го убие тоа створење :toe:

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.171
Поени од реакции
30.338
споменик ќе му изградам на тој шо ќе го напраи тоа

Barbara.

Irreparable perfectionist
Член од
23 јули 2009
Мислења
369
Поени од реакции
15
аби го стрелала со ќеф него кога сакаш, ама ..не вреди да лежам затвор за едно копиле како него :toe:

Член од
8 јули 2009
Мислења
68
Поени од реакции
0
kaliopi ,karolina - pocna da me nervira od koga ja pustia na evrovizia znaci po batal pesna nemam slusnato ''mojot svet e muzika'':nesvest: ima uste ama evo ovie mi teknaa vo momentof pa ako mi tekne na uste nekoj ke pisam :wink:

Член од
16 март 2009
Мислења
2.130
Поени од реакции
183
Суаткар убедливо води на мојата листа на жимику*евни артисти...тука се и ВлатЧе Лозановски,Ноне-то,и уште купит купот други шо појма немаат...

Soulscar

Uber macedonische
Член од
29 мај 2009
Мислења
154
Поени од реакции
8
ЕЛЕНА РИСТЕСКА:tapp:, JAY-JAY-ТЕЖОК ТАШАК,тој со носот неговото другарче Мекиќ или нешто така, ШИПАЦОТ ШО МИСЛИ ДЕКА Е УБАВ - АДРИЈАН ГАЏА, таа Пандиловска сирота не знае колку е грда, - многу ми е жал ама Гоце Арнаудов оти напраи дует со тој со носот:kesa:, хрчак - оти ја предава рап музиката, и многу многу други:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Член од
21 јули 2009
Мислења
37
Поени од реакции
2
на прво место Елвир, од кожа ме вади. уфффф
а др. не вредат за да се мачам да пишувам.

Music_Lady

Kralica
Член од
25 јуни 2009
Мислења
181
Поени од реакции
6
Дефинитивно Елвир пекинезерот, Геј Геј и цела нивна компанија и оној новиот Еклерот :nerv:

еднаш во битола се запознав со каролина. подаде рака и рече КАРОЛИНА ГОЧЕВА, а јас учтиво сашко неделковски. оттогаш не можам да ја смислам
А ти што сакаше да ти каже? Дека се вика Анџелина Џоли :pos::tapp: Културно ти се претставила иако е позната личност и сите ја знаат :baeh:

Не ми ја чепкајте Каролинчето оти ќе има :violent1::duel::pishtoldz

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Геј-геј и компанија:kesa: ми се сере кога ќе ги видам:nesvest:

Music_Lady

Kralica
Член од
25 јуни 2009
Мислења
181
Поени од реакции
6
ме нервираше тоше,сега веке никој
е да и тоше морам да признаам на почетокот на кариерата го сакав, а после кога почна онаа србинката да му биде менаџерка оттогаш почна да ме нервира. ааа ќе ги заборавев и елена и калиопа :nerv:

GrouchoMarx

Мочко
Член од
26 јануари 2008
Мислења
2.907
Поени од реакции
469
е да и тоше морам да признаам на почетокот на кариерата го сакав, а после кога почна онаа србинката да му биде менаџерка оттогаш почна да ме нервира. ааа ќе ги заборавев и елена и калиопа :nerv:

Ама елена ти е у срцето,а?:tv:

Kajgana Shop

На врв Bottom