Кој македонски пејач/ка најмногу ве нервира?

Член од
9 април 2009
Мислења
3.183
Поени од реакции
3.830
уффф...... ако ги пишувам сите че ми треба цел ден зато че скратам... биба додева, јован јованов и елвир д пит бул мекиќќќ... и сите Албанци нормално!!!

Dave

subcomandante
Член од
15 февруари 2008
Мислења
1.663
Поени од реакции
2.949
JJ, Мекиќ и Врчак плачат за тупа секира у глава...има многу што ме нервираат, многу место ќе фати листата, затоа овие три говеда како highlight...

Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909
Јован, Врчак,Елвир(трио фантастико:lud:) и оној "раперон" Дени секс(или така нешо) :tapp: :nerv: :nerv: :lud::nesvest::lud::lud::ija::zid: :zid: :icon_frow :violent1: :violent1: :violent1: :violent1: :violent1::violent1: :shok: :icon_eek:

Duduk

Korg Maniac
Член од
8 јули 2009
Мислења
953
Поени од реакции
99
Дефинитивно ме нервира Јован Јованов, се познавам со него лично, имам дури и снимано кај него.. али човекот ко човек не чини.
1. во живо, е крнтија невидена
2. има многу лошо понашање, мисли дека е некоја Скопска фаца, лаже малолетнички, дупи, мува вамте тамте.. браво за него

Едино што знае е да работи добро на Фрути Лупс програмата за аранжирање, и некако текстовите му се привлечни кај помладата генерација, зборам за 12,13,14 годишни девојчиња и дечки, језда ја ништо не сум постар и ја сум копиљ имам 19 години, но јас од 8 години пеам, имам освојувано многу награди по детски фестивали и слично.. и член сум на хорот на АРМ.. во музичкиот бизнис и лично во музиката на јован можам да му бидам професор.. едноставно нема правда во државава драги мои, кога може еден јован јованов да биде професор во средното музичко училиште во скопје... немам повеќе коментар, ако има некој музичар овде на форумов кој е добро запознат со македонскава естрада ќе ме разбере..

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.206
Поени од реакции
30.399
Јован Јованов>Tони Зен>Слаткар>и други патетични хип-хоп и r'n'b изведувачи од првиот посочен

Dave

subcomandante
Член од
15 февруари 2008
Мислења
1.663
Поени од реакции
2.949
На ЏЕЈ ЏЕЈ да му доделиме grand prix за ропак године....ваков скор од 2 000 000 хејтери спрема 100 тинејџ-незналици може само он да си дозволи и никој друг...не ми се верува колку антифанови има фацава, само ќе му текне ли да се тргне од телевизор?!

vlade_kav

Добро дете !!!
Член од
30 ноември 2008
Мислења
201
Поени од реакции
3
Слаткар смрдлото.... Тони зен... ЈЈ....:tapp:

Член од
14 јануари 2009
Мислења
359
Поени од реакции
21
Дефинитивно ме нервира Јован Јованов, се познавам со него лично, имам дури и снимано кај него.. али човекот ко човек не чини.
1. во живо, е крнтија невидена
2. има многу лошо понашање, мисли дека е некоја Скопска фаца, лаже малолетнички, дупи, мува вамте тамте.. браво за него

Едино што знае е да работи добро на Фрути Лупс програмата за аранжирање, и некако текстовите му се привлечни кај помладата генерација, зборам за 12,13,14 годишни девојчиња и дечки, језда ја ништо не сум постар и ја сум копиљ имам 19 години, но јас од 8 години пеам, имам освојувано многу награди по детски фестивали и слично.. и член сум на хорот на АРМ.. во музичкиот бизнис и лично во музиката на јован можам да му бидам професор.. едноставно нема правда во државава драги мои, кога може еден јован јованов да биде професор во средното музичко училиште во скопје... немам повеќе коментар, ако има некој музичар овде на форумов кој е добро запознат со македонскава естрада ќе ме разбере..
:uvo::uvo::uvo:
Што зборуваш бе???:ija::ija::ija: Јован Јованов професор во средно музичко.:kesa::kesa::kesa:
Знам дека во МБУЦ Илија Николовски Луј треба да си огромен dirty dancer за да успееш зошто самиот си имав искуство со тамошната багра како ученик во нижо музичко, но изопачување до толкави размери е веќе надвор од границите.
Ако ова е точно што го зборуваш, фала ти што ме просветли.
Дури сега не ми е жал што не продолжив таму да учам средно.

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.293
Поени од реакции
7.019
3.Елвир МекиЧ

2.Ј. Јованов не ме нервира толку,ама каде тој фатил микрофон? нека прави песни,кореографии ебаго

иииииииииииииииии конечнооооооооооооооооооооооо 1 место за

ТОНИ ФЕН :vozbud:

D

dh00|

Гостин
елвир тврдич, тони фен и пекарот ..ова де, слаткар:uvo:

Член од
9 јануари 2009
Мислења
188
Поени од реакции
72
Истите шо ги набројаа луѓето пред мене :)

значи Елвир, Јован, Врчак (оние старите песни шо му беа одамна му се добри), Слаткар, Тони Зен итн. итн.

Kajgana Shop

На врв Bottom