Кој и што знае да зготви?

Член од
3 август 2009
Мислења
19
Поени од реакции
1
Виршли, јајца на 100 начина,тестенини :pos2::pos2::pos2:

брицо

liverpool
Член од
22 мај 2009
Мислења
567
Поени од реакции
2
јаца да испржам и тоа е за друго не сум ни пробал може знам

Z

Zona Pelucida

Гостин
Коа ќе те остаат као робинзон крусо дома,сама на себе,и тоа како ќе научиш да готвиш,мора да се пофалам дека скоро се знам,али манџороци никако,и онака не јадам тоа.

The Dude

Лајно
Член од
25 мај 2009
Мислења
502
Поени од реакции
321
Па... стандардно, ништо спектакуларно. Најдобро правам шпагети (речиси совршено, кој пробал знае):vozbud:, месо да испржам, скаричка. Кајгана со ајвар и кашкавал (мој рецепт, едно од највкусните јадења кои ги имам пробано). Компири во сите варијанти. И еден куп други "специјалитети" настанати по принцип собираш се што останало во фрижидер и пржиш.

krume1995

Гејмер
Член од
2 декември 2008
Мислења
308
Поени од реакции
13
Кајгана =), Шпагети, Тост, Виршли, салата и то ...

VertigO

750ml ракија
Член од
11 декември 2008
Мислења
297
Поени од реакции
47
Се што има "начин на приготвување" знам да го подготвам.Екстра од тоа е фондуто со чоколадо и њоки со 4 врсти на кашкавал.
Во план ми е да научам колачиња да си правам:pipi:

Music_Lady

Kralica
Член од
25 јуни 2009
Мислења
181
Поени од реакции
6
Па може не сум некој готвач, ниту па нешто посебно се интересирам за готвење, али поедноствни работи знам да направам, како тестенини, салати, некои мешавини на месо со печурки сето тоа со помфрит плус, па стек знам, јајца, и такви слични јадења :pipi:

Blackout

An emotional retard
Член од
14 мај 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
451
Летово почнав да учам да готвам инаку пред тоа бев хендикеп у тој поглед,знаев само јајце и компири да испржам
сега знам нешто мевце да запржам,салатички,па и леќа научив да готвам иако не сум голем обожавател...

Член од
14 ноември 2008
Мислења
3.418
Поени од реакции
856
знам да готвам :), приморан сум не дека иам некој голем ќеф ... али чат пат иам ќеф за готвење. Најмногу прам некој месишта , за шпагети и останати тестенини да не прам муабет :), руска салата итн итн да не редам мн се :pipi:

}I{BuTtErFlY

You want ME
Член од
21 февруари 2006
Мислења
765
Поени од реакции
14
знам да готвам :готвам: и ептен е вкусно :pipi:

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
знам да готвам многу само не им покажувам на моите дека ме бива оти ќе ме тераат...
хаххаа...
за мене кога е знам со мерак да си зготвам...

Ф

Фил Ајви

Гостин
Знам да готвам ама само јас го јадам тоа што го зготвам.

Kajgana Shop

На врв Bottom