Коа ќе те остаат као робинзон крусо дома,сама на себе,и тоа како ќе научиш да готвиш,мора да се пофалам дека скоро се знам,али манџороци никако,и онака не јадам тоа.
Па... стандардно, ништо спектакуларно. Најдобро правам шпагети (речиси совршено, кој пробал знае), месо да испржам, скаричка. Кајгана со ајвар и кашкавал (мој рецепт, едно од највкусните јадења кои ги имам пробано). Компири во сите варијанти. И еден куп други "специјалитети" настанати по принцип собираш се што останало во фрижидер и пржиш.
Се што има "начин на приготвување" знам да го подготвам.Екстра од тоа е фондуто со чоколадо и њоки со 4 врсти на кашкавал.
Во план ми е да научам колачиња да си правам
Па може не сум некој готвач, ниту па нешто посебно се интересирам за готвење, али поедноствни работи знам да направам, како тестенини, салати, некои мешавини на месо со печурки сето тоа со помфрит плус, па стек знам, јајца, и такви слични јадења
Летово почнав да учам да готвам инаку пред тоа бев хендикеп у тој поглед,знаев само јајце и компири да испржам
сега знам нешто мевце да запржам,салатички,па и леќа научив да готвам иако не сум голем обожавател...
знам да готвам , приморан сум не дека иам некој голем ќеф ... али чат пат иам ќеф за готвење. Најмногу прам некој месишта , за шпагети и останати тестенини да не прам муабет , руска салата итн итн да не редам мн се
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.