malce baras i jas bi odbral skoro isto vakov ali 6tb mn e 2 se dovolno`Processor: Intel® Core™ i7 Processor 3.02GHz Extreme Edition (4.00GHz Overclocked)
Graphic Card: 2x NVIDIA GeForce GTX 295 1024GB
RAM: Up to 12GB Triple-Channel DDR3 (24GB Supported)
Motherboard: Asus Rampage II Gene X58 µATX Motherboard
PSU: Up to 1000W PSU
HDD: 4 internal 3.5” Drive Bays-Up to 6TB hard drive space
Monitor: Planar SD2420W 24" LCD Monitor
Case: Zalman LQ1000 Z-Machine Water Cooling Case
Cooling System CPU: Liquid Cooling Avilable
Chassis Cooling: 5x 120mm Fan ports (3x 120mm Fans included)
Connectivity: Built-in SupremeFX X-Fi 8-Channel Sound
Integrated Gigabit Ethernet LAN
Software: Microsoft Windows XP Professional SP3
Keyboard: Logitech G19
Mouse: Logitech G9
Speakers: Logitech Z-560
Mousepad: 4-Port USB Hub Illuminated Mousepad (Blue LEDs add some nice glowing effects to your workspace for nighttime)
Скромно, нели?
So mi go krades tekstot od sajt inace da malata e ludnica ama vo Fragdolls ima boljiЈас мислам дека ова е сонот на секој гејмер, уствари сигурен сум :pos2:
Прегледај го приврзокот 11966
Прегледај го приврзокот 11967
Најновиот член на FRAG DOLLS е најдобриот играч на светот во Call Of Duty Warld At War и игра по 20 саата CS 1.6 неделно.
Запознајте ја Lanai Gara aka Fidget од Орегон. Оваа бринета е најдобриот играч на светот во COD WAW и еден од подобрите играчи во HALO и COD 4, и тое не е само во женска конкуренција туку во машка. Прв пат се навлекла на игри кога тато и купил NES и од тогаш до сега нема ни знак на опаѓање кон оваа зависност.
Девојкава е дефинитивно сон на секој гејмер :pos2:
Ако ти смета, кажи, ќе го избришам Иначе и најдов мајспејс на оваа (Добар сајт имаш иначе)So mi go krades tekstot od sajt inace da malata e ludnica ama vo Fragdolls ima bolji
Se salam, zasto bi mi smetalo Inace Fala, dizajnot nikako da go zavrsime, ke bide podobar.Ако ти смета, кажи, ќе го избришам Иначе и најдов мајспејс на оваа (Добар сајт имаш иначе)
Не знам,мојов е да набавам Alienware компјутер,да акнам 5.1 сараунд,ДСЛ-от да ми биде неограничен,зеам некои нови игрици(Crysis,ToCA 3) и јадење за едно 15 дена и од соба(од сонот ама ај искачаме од заграда) да не искочам......:je: :je:
Малце е:lud: ама тоа е....
Кој е вашиот сон као gamer???
32GB ram? :uvo:MOre da imam eden quad 3.66 ghz procesor, dve graficki od po 1 Gb od najakite SLi tehnoligija 4tb hdd ,ram 32 gb ,monitor 26" ,rezac brz i nisto dr ne mi trebit.
:tv: