Кој е сонот на секој гејмер?

KaiTekk

R&B boy
Член од
17 март 2006
Мислења
1.045
Поени од реакции
22
сон на секој гејмер е да биде учесник на WORLD CYBER GAMES (оваа година се оджуваат во Монца, Италија). Иначе у август има квалификации кај нас за тоа која ќе биде нашата репрезентација. Ако ве интересира повеќе, одете на веб страната на www.enter.net.mk и после кликнете ентернет.

Член од
21 декември 2005
Мислења
196
Поени од реакции
0
Hypnotic напиша:
Само Кореа братче, таму прогејмери ко фудбалски ѕвезди се, и реклами снимаат за по телевизија.
Tocno e baska gi regrutirat u armijata za razbrabotuvanje na nekakvi strategii gi stavat na simulatori i takvi stvari. Zemi za primer Silkroad i gledajte korejskite buldovi kolku se jaki. Tuku da ne zabeguvam od temata mojto gejmerski son e da me zemat za game tester u EA games tamu se e top.Imase edno takvo show i tipceto bil mnogo zarazen gamer i mu go preuredija stancheto go pustija vo eden lavirint da ispoluva questovi so eksplozii i takvi stvari, go napravija VIP na gamers showdown Seatle Oct 2005 i mu dadoa rabota na game tester vo EA games so plata od 21 $/ h.
E toa e mojot son skromno a? :pipi:

Ilidan

ак
Член од
19 февруари 2006
Мислења
1.574
Поени од реакции
5
мој сон да си имам едно Рс како на НАСА оние ВРРРМ

VIRTUAL

knowledge is power
Член од
4 мај 2006
Мислења
327
Поени од реакции
2
Ehhh koga bi se ostvaril

Mojot son e da mi bide licen sponzor ALIENWARE i da sum nepobedliv vo site first person shooter igri, kako i nekoi strategii i seto toa da e zacinato so nekolku moi drugari za da mozam srekata da ja spodelam so niv :cug: . I sekako da vi se pofalam vcera zaspav vo igracnica posle 8 sati neprestanata zabava vo igrite: Frozen Throne, DOD i nekolku drugi...:buum:

Ilidan

ак
Член од
19 февруари 2006
Мислења
1.574
Поени од реакции
5
тоа е за жалење не за фалење :pos: :pos:

Член од
21 декември 2005
Мислења
196
Поени од реакции
0
Ilidan напиша:
мој сон да си имам едно Рс како на НАСА оние ВРРРМ
Najbolji e sega Earth Simulator vo Yokohama ima procesorna mok od 35.86 TFLOPS.Interesno e so sekoj od terminalite na kompjuterov raboti pod windows. Amerikancite najavuvat do 2007 da pustat 5x pobrz od earth simulator. Inache ovoj na NASA e 8-9 na rank listata na super kompjuteri. Zad IBM ,Pentagon i CERN :eek:ftopic:

Овердрајв

Модератор
Член од
5 ноември 2005
Мислења
4.255
Поени од реакции
569
Во моментов едно скромно FX60 + 4GB RAM + 1TB HDD + 2x X1800 (=

Член од
1 април 2006
Мислења
273
Поени од реакции
4
Playstation 3 , Xbox360 , NintendoWii i edno 5-60 igri za ovie! :P

The_Joker

Right Place, Right Time
Член од
23 мај 2006
Мислења
122
Поени од реакции
0
Moj son e da napravam igra - strategija i da moze da se igra i kako third person za da moze da bide i avanturisticka voedno i da ima golem izbor na likovi heroi t taka natamu. Isto taka i sekoja konzola ili igra da mi bide prvo mene dostavena za da mozam da ja isprobam. Eheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee toa ama nema

Fabullous_178

Psychonautics:.
Член од
21 февруари 2007
Мислења
2.987
Поени од реакции
190
Да имам зврски компјутер со ненормални спецификации...и барем еднаш да играм за Complexity Gaming....

Член од
24 мај 2007
Мислења
5.124
Поени од реакции
35
Да имам зврски компјутер со ненормални спецификации..
Тоа и ја сакам. И + да имам на Conquer човече 130 левел со 3 риборна. Да играм во најдобриот Дота клан на свет. и сеа за сеа то. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom