Zero не игра више за simpleX ... имаат нов играч едно месец дена .. daffy шо играше у aF пораноEfro напиша:SimpleX.enternet se zverovi...sekoja sabota od sabajle idam u enter i gi cekam da zapo4nat so treningot za da gleam (ima poseben simplex dedicated server kaj so mozes da bides samo spectator) zakon e !I stvarno se nezdravi...eden clen od mojot klan igrase protiv Zero od kaj niv...ne znaete so se desaalo....Opas3n od kaj mene ne mozese da mrdne...ja onaka gleam i me lupaat fleshoi....
Ja ko so znam zero uste igra za niv,pred nekoe vreme igrase so eden od moj klanAmon-_- напиша:Zero не игра више за simpleX ... имаат нов играч едно месец дена .. daffy шо играше у aF порано
а, "btw" што ви значи тоа Pp ? онака чисто информативно.Pp | * напиша:Na srverot od kajgana najdobir sme nie Pp | )))Inaku ne znam za drugi oti ne sum gledal niede pa ne mozam da kazam:zlo:
Prilep PeeriZIKS напиша:а, "btw" што ви значи тоа Pp ? онака чисто информативно.
Shorty imas maka od Pp?Shorty напиша:Prilep Peeri
hm... nerade напиша:Shorty imas maka od Pp?
:sekss::sekss::sekss::sekss::sekss::sekss::sekss::sekss::sekss::sekss::sekss::sekss::sekss::sekss::sekss::sekss:peeriShorty напиша:Prilep Peeri