Кој е најдобар CS клан во Македонија?

pcjodamaster

:trololo:
Член од
20 мај 2006
Мислења
4.180
Поени од реакции
127
Almost Famous, дефинитивно. Тепаа на четвртфинале на КГБ турнирот сега одат во полу, па ако даде Господ во финале :helou:

bad_boy

Шчо САќАШ Мори
Член од
25 јануари 2007
Мислења
292
Поени од реакции
6
појаки се Simplex.ја читав во ентер така!

pcjodamaster

:trololo:
Член од
20 мај 2006
Мислења
4.180
Поени од реакции
127
Ти може да си читал у Ентер дека Бил Гејтс си фатил женска, па ќе поверуваш ли ?

Член од
25 јануари 2007
Мислења
32
Поени од реакции
0
Најдобар клан во македонија, што одеше на светското првенство на кантер е SIMPLEX. Сум играл со еден од нив, Zero, и мислам дека се нездрави.
:zver:

bad_boy

Шчо САќАШ Мори
Член од
25 јануари 2007
Мислења
292
Поени од реакции
6
pcjodamaster напиша:
Ти може да си читал у Ентер дека Бил Гејтс си фатил женска, па ќе поверуваш ли ?
па да, он има 10000000000000000000000000000000000000 долари па може да ја има која сака!

BusHav

Е ајде де.....можеш и така
Член од
5 декември 2005
Мислења
4.343
Поени од реакции
81
pcjodamaster напиша:
Almost Famous, дефинитивно. Тепаа на четвртфинале на КГБ турнирот сега одат во полу, па ако даде Господ во финале :helou:
Almost famous еј....лелеееееее кога игравме порано со нив,стварно беа јаки,ама во тоа време губеа од нас,сега ние сме дупки,а они се многу појаки хахахаха

Член од
27 јануари 2007
Мислења
44
Поени од реакции
1
bad_boy напиша:
и ја не знам.Јас сум од охрид а незнам кои се тие AtroX-gaming.Ај кажи како се викет.знам еден играч нео ептен јак е!
Bratce Atrox-gaming se Aleksandar Kiselinov helius,nikola tupanceski aka frant!c,Vasko Nedanoski aka Blink,Shenhul,i Marko aka NickNameless.A NEO igrat za DnD od selo leskoec(i tie se nogu jaki):zver:

• Ми се допаѓа
Reactions: VeS

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
71
thl :) kalnot :) dobri momci se gi iskinaa aerodromcite i tie od novo lisice na sekoj turnir koga ke gi pokanat tamu :)
ali af se best

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Hm... ako se DarkSide tie sto gi znam... lee kamenja se.. ama ne sum siguren. Dont' flame me pls

Rambo II

.::MoneySpiner::.
Член од
3 февруари 2007
Мислења
244
Поени од реакции
1
N1ghtmar9 напиша:
ja kolku sto znam af mislam deka izgubija od simplex na kvalifikaciite za WCG 2007 vo finale popraete me ako gresam ama mislam deka e taka:toe:

ja gledav na :tv: ama ne slusav so protiv koj igraat simplex dali bese af ili afk neznam taka neso
Da da taka e majstore ne gresis Simplex gi zgazija aF vo finaleto i sea za sea najbolje klan u makedonija se Simplex !

Член од
7 јули 2006
Мислења
46
Поени од реакции
0
simpleX momentalno najseriozen tim, a aF i ThL ne se za frlanje, spored mene toa se top3 najdobri momentalno vo mkd

Kajgana Shop

На врв Bottom