Кој е најдобар клан на Кајгана CS серверите?

Член од
10 јануари 2008
Мислења
5
Поени од реакции
0
Iverson te vidovme vcera na mixot koj me vikase cIter ! NoOOOB SI ! !! ! ! ! a no fear ne se digaj i ti . zos vidov koj nubovi ste u klan . i ako sakate klanska samo kazi . zos isto taka i mist od stip se digaa ce ne praele salata i ne predivikaja na turnirot i na dust 2 : 16:2 go jadea na Inferno 16:2 . prasajte go Razor toj igrase .

Ајверсон

Confessions*
Член од
4 август 2007
Мислења
3.116
Поени од реакции
5
мен ју ар крејзи, најозбилно те излажале од дома дека си јак.
сум имал и јас скорови на кгн3 ама поштени, и гледам у некој пост си пишал најјак тој и тој пошо ти не играш на кајгана... why? пошо е схе протектед и не ми дрнкај демек беше нешто јак на миксот, пошо беше микс и не се замарав. .. алак сам ви играше. .. ем ти беше читер!!

Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.176
Поени од реакции
106
Iverson te vidovme vcera na mixot koj me vikase cIter ! NoOOOB SI ! !! ! ! ! a no fear ne se digaj i ti . zos vidov koj nubovi ste u klan . i ako sakate klanska samo kazi . zos isto taka i mist od stip se digaa ce ne praele salata i ne predivikaja na turnirot i na dust 2 : 16:2 go jadea na Inferno 16:2 . prasajte go Razor toj igrase .
Ти кој филм го гледаше вчера? Или на Јутуб гледаше некое клипче со Фнатик, Спавн или?
Ако беше толку јак, немаше дома со ботови да си играш нели?
Изи, про ботчиња..
Ако си бил толку јак, симплекс не ти бегало еј, ПРО.:tapp::pusk:

Ај хејт самобендисаните..

Член од
16 јули 2007
Мислења
2.165
Поени од реакции
134
Iverson te vidovme vcera na mixot koj me vikasea n cIter ! NoOOOB SI ! !! ! ! !a no fear ne se digaj i ti . zos vidov koj nubovi ste u klan . i ako sakate klanska samo kazi . zos isto taka i mist od stip se digaa ce ne praele salata i ne predivikaja na turnirot i na dust 2 : 16:2 go jadea na Inferno 16:2 . prasajte go Razor toj igrase .
Абе бот.Да ти кажам нешто.
1.ТИ се ДИГАШ , апокалипсе најаки , сите сме ботови , ти си најак , преку К**** ми стана од фалењето.
А за другото.Го сменивме составот ајде ќе играме нп.
БОТИШТЕ.И нека кажат сите од форум кој се дига , дали ЈАС ИЛИ ТИ.

mkdpro.AceBoy

Кајгана 24/7
Член од
14 јуни 2007
Мислења
520
Поени од реакции
13
На јак според мене е дефинитивно кгн.А во последно време во форма влегуваат и МоД :)

kgn | 1:1 | MoD

de_inferno : kgn | 8:16 | MoD
Играчи :
alaK, Toneh, Red, Acid, Irena

de_dust2 : kgn | 16:3 | MoD
Играчи :
alaK, Red, Acid, tsumase, leux

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.223
Поени од реакции
34.514
На јак според мене е дефинитивно кгн.А во последно време во форма влегуваат и МоД :)

Играчи :

Играчи :

KGN се најјаки, нормално - играат на домашен терен :)

Инаку убедливо ќе ги тепавме MoD. Првата мапа игравме со подмладен состав. Тоа беше мојот прв CW, па не ги разбирав баш командите на гејм лидерот. Имаше доста интересни (конфузни) моменти.:vozbud:

Втората мапа толку убедливо ги исплескавме што почнаа да плачипичкосуваат после секоја добиена партија и да не нарекуваат "читери" :pos2:

Ако некој се сомнева во тоа дека kgn се најдобри, слободно, нека се пријави :wink:

kpbKENGUR

Devil's Advocate
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.132
Поени од реакции
201
ацид4e-кантер4е.
negative<3 се најбоље :pos:

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.754
Поени од реакции
9.800

Играчи :

Играчи :

ц цц што ти значи tsumase место тони да игра :pos: инаку, онтопик, убаво ви кажа ацид погоре, реално кгн. е, неее! toeto

Famous Last W

I LoV3 YoU..
Член од
24 август 2007
Мислења
1.515
Поени од реакции
5
Па на кајгана серверите мислам дека се КГН но да се игра на друг сервер мислам дека нема да се најјаки и серверот да биде заштитен со схе и такви работи бидејки админот има можност да чита што пишуват у другио тим и афтоматски знаат дека одат а сега за на CW серверо незнам дали ја има таа опција :>)

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
Па на кајгана серверите мислам дека се КГН но да се игра на друг сервер мислам дека нема да се најјаки и серверот да биде заштитен со схе и такви работи бидејки админот има можност да чита што пишуват у другио тим и афтоматски знаат дека одат а сега за на CW серверо незнам дали ја има таа опција :>)
Што тресеш бе...значи јас ве читам вие што пишувате а?епа ако така беше јас немаше да праам по 20 25 убиства...туку по 40,не треси глупости...:wink:

Red

41M847
Член од
10 јуни 2007
Мислења
388
Поени од реакции
6
Ја немаше нит ќе ја има...можда некад на публик али не верувам

Ајверсон

Confessions*
Член од
4 август 2007
Мислења
3.116
Поени од реакции
5
btw каква корист ке има на паблик ? (=

за тоа дека админите читат, мислам дека и заради тоа нема амх на кгн3 , има некои ботови шо се бунат.

ако не се лажам ...

Kajgana Shop

На врв Bottom