Кој е најдобар клан на Кајгана CS серверите?

Red

41M847
Член од
10 јуни 2007
Мислења
388
Поени од реакции
6
btw каква корист ке има на паблик ? (=

за тоа дека админите читат, мислам дека и заради тоа нема амх на кгн3 , има некои ботови шо се бунат.

ако не се лажам ...
Ќе има голема корист бидејќи плугинот што е за читање служи и кога си мртов да ги читаш тие што не се мртви и обратно...само јас не го одржувам серверот па да одлучувам какви плугини треба да се ставаат и такви ствари,ова кај тони или алак

Ајверсон

Confessions*
Член од
4 август 2007
Мислења
3.116
Поени од реакции
5
Мање битно, шо кога ке ги читам мртвите, да проверам дали зад грб ми викаат читер? (= , сакав да кажам не е кланска да им знаеш некои и си тактики. .. и доста офтопик да не го разлутиме тонех :)

едит: get tha point.

zeeroX*

Level [Unknown] =]
Член од
10 јануари 2008
Мислења
123
Поени од реакции
6
Не се знае сега кој е најдобар Клан...:toe::toe::toe:

mkdpro.AceBoy

Кајгана 24/7
Член од
14 јуни 2007
Мислења
520
Поени од реакции
13
KGN се најјаки, нормално - играат на домашен терен :)

Инаку убедливо ќе ги тепавме MoD. Првата мапа игравме со подмладен состав. Тоа беше мојот прв CW, па не ги разбирав баш командите на гејм лидерот. Имаше доста интересни (конфузни) моменти.:vozbud:

Втората мапа толку убедливо ги исплескавме што почнаа да плачипичкосуваат после секоја добиена партија и да не нарекуваат "читери" :pos2:

Ако некој се сомнева во тоа дека kgn се најдобри, слободно, нека се пријави :wink:
Супер сте! Нема никој по јак :)И друг пат да го слушаш Алак :)

Famous Last W

I LoV3 YoU..
Член од
24 август 2007
Мислења
1.515
Поени од реакции
5
Абе CW прво се играјаа на публик и ако си админ со фулл акк имаш можност да читаш сум бил админ на др сервер :smir:

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
Абе CW прво се играјаа на публик и ако си админ со фулл акк имаш можност да читаш сум бил админ на др сервер :smir:
Добро, а ти сваќаш ли дека за да можеш tsay на непријателите (на другата екипа) да им читаш, треба да има посебен plug-in инсталирано? Ние го немаме тој plug-in. Што туку тресете глупости, кога не знаете како се работи на Кајгана?
Последен офтопик нека биде моево мислење.

Александар Wallace

Струмички
Член од
2 јануари 2008
Мислења
132
Поени од реакции
5
клан .. нормално Кгн само по шо си имате сервер си пуцате , а овие другиве джабе ти е само тагови пишеме а ни една кланска не сме играле , и ако сакаме да играме кланска пример мора со Кгн да играме :) толко од мене се виждаме

Член од
21 јануари 2008
Мислења
3
Поени од реакции
0
HeHe abe Na Site KlanOvi Mozam SaM da Vi IgraaM Be...A na Toni mozam I u Zivo Da Mu Igram :pos2: :drk:

Rambo II

.::MoneySpiner::.
Член од
3 февруари 2007
Мислења
244
Поени од реакции
1
se znae toa najaci sme kgn 4ever !!! ORAME TONII ORAMEEEE

KGB

^ KaGeBe ^awp^
Член од
15 јануари 2008
Мислења
625
Поени од реакции
6
kgn.est naj jak klan nema so tie ama ne znam 10 % mislam citeri toa e mojot mislenje deka koga imase kgn.cup jas bef utepan i gledaf vladix bese na baza canteri i jadese headshot od koj zid doaca headshotot ne znam jas znam deka jaki se ama pak mojto mislenje e 10 % citeri see aee :salut:

Kajgana Shop

На врв Bottom