Кој е насловот на песнава? (Барам песна)

ice_cube

The SexX.
Член од
16 јули 2008
Мислења
2.240
Поени од реакции
309
На Антена се врти, нешо ко да пее: in the devil's eyes in the devil's eyes... друго ништо не памтам :/

Член од
12 ноември 2008
Мислења
2.304
Поени од реакции
1.775
Ај мала помош, барам една народна влашка песна, во рефренот ко да имат рошале нане?

macko i

Локален шериф
Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.822
Поени од реакции
1.578
Има една песна тажна што ја има по повеќе филмови (американски) често коа има погреби или тажни сцени ја пеат ама не ми текнува на ниеден збор од текстот ама ако некој знае да ми каже како се вика

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Sry zaboraviv ,Stranska pesna ,ne e od Superhiks.
Toto-Africa?

--- надополнето: 23 мај 2012 во 08:23 ---
Не знам кај прашам за ова па ај овде може ке се најде некој шо знае:)
долго време ги барам овие музиките шо се во народните македонски приказни као некој ги има случајно нека ми ги пушти или нека ми каже кај можат да се најдат особено од овие постарите приказни јас иам најдено 2 само :( еве овие
Има тема на подфорумот за оваа музика, мислам дека и така се вика Музиката од МНП. Повеќето беа од еден турски композитор музиките.
--- надополнето: 23 мај 2012 во 08:25 ---
Има една песна тажна што ја има по повеќе филмови (американски) често коа има погреби или тажни сцени ја пеат ама не ми текнува на ниеден збор од текстот ама ако некој знае да ми каже како се вика

Ако е погреб на војник, ФБИ агент или пак џандар тогаш е оваа

Член од
5 август 2007
Мислења
3.587
Поени од реакции
2.616

L

Lu

Гостин
Ако ти текне, кажи како се викаат филмовите во кој што си ја слушал песната...

Член од
1 август 2009
Мислења
453
Поени од реакции
960
Пробај со оваа (песната почнува од 00:50).

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.247
Поени од реакции
30.496
Има една песна од некоја девојка што ја пее, ја слушам често воа автобус, преовладува гитара во песната, и се работи за љубениот на девојкава и оди некако вака: убаво е убаво..... убав е ко полски цвет, нежен како морска пена... со него ми е фантастично, никогаш досадно, а кога љуби романтично ..... само овие стихови ми влегоа во глава, а доста заразно песниче.
нејкој? :unsure:

Kajgana Shop

На врв Bottom