- Член од
- 21 август 2011
- Мислења
- 5.064
- Поени од реакции
- 5.665
Македонска песна, се врти по антена 5, оди нешто: „Илузија си ти“.. и: „Ако можеш да си замислиш можеш и да оствариш..„
Македонска песна, се врти по антена 5, оди нешто: „Илузија си ти“.. и: „Ако можеш да си замислиш можеш и да оствариш..„
Благодарам од срце!
http://www.youtube.com/watch?v=IP2ZpmHIPF4&feature=youtube_gdata_playerНа Антена се врти, нешо ко да пее: in the devil's eyes in the devil's eyes... друго ништо не памтам :/
Toto-Africa?Sry zaboraviv ,Stranska pesna ,ne e od Superhiks.
Има тема на подфорумот за оваа музика, мислам дека и така се вика Музиката од МНП. Повеќето беа од еден турски композитор музиките.Не знам кај прашам за ова па ај овде може ке се најде некој шо знае
долго време ги барам овие музиките шо се во народните македонски приказни као некој ги има случајно нека ми ги пушти или нека ми каже кај можат да се најдат особено од овие постарите приказни јас иам најдено 2 само еве овие
Има една песна тажна што ја има по повеќе филмови (американски) често коа има погреби или тажни сцени ја пеат ама не ми текнува на ниеден збор од текстот ама ако некој знае да ми каже како се вика
Песничево ?
Има една песна тажна што ја има по повеќе филмови (американски) често коа има погреби или тажни сцени ја пеат ама не ми текнува на ниеден збор од текстот ама ако некој знае да ми каже како се вика
Ако ти текне, кажи како се викаат филмовите во кој што си ја слушал песната...Има една песна тажна што ја има по повеќе филмови (американски) често коа има погреби или тажни сцени ја пеат ама не ми текнува на ниеден збор од текстот ама ако некој знае да ми каже како се вика
Пробај со оваа (песната почнува од 00:50).Има една песна тажна што ја има по повеќе филмови (американски) често коа има погреби или тажни сцени ја пеат ама не ми текнува на ниеден збор од текстот ама ако некој знае да ми каже како се вика
нејкој?Има една песна од некоја девојка што ја пее, ја слушам често воа автобус, преовладува гитара во песната, и се работи за љубениот на девојкава и оди некако вака: убаво е убаво..... убав е ко полски цвет, нежен како морска пена... со него ми е фантастично, никогаш досадно, а кога љуби романтично ..... само овие стихови ми влегоа во глава, а доста заразно песниче.
Таа е благодарамПробај со оваа (песната почнува од 00:50).