Кој е насловот на песнава? (Барам песна)

Gandradelic

Banderash
Член од
31 март 2014
Мислења
1.245
Поени од реакции
741
Ја слушав пред некој месец ( први, втори Мај ) ВО КОЛА , беше фантастична песна и свиреше на антена5..
Содржината беше: ТИ СИ ВАЈАР ......
Никако да ја најдам. Хелп ?
 
Член од
17 јануари 2014
Мислења
520
Поени од реакции
809
Ја слушав пред некој месец ( први, втори Мај ) ВО КОЛА , беше фантастична песна и свиреше на антена5..
Содржината беше: ТИ СИ ВАЈАР ......
Никако да ја најдам. Хелп ?
Можеш да пробаш да ги прашаш и нив,можеби ќе ти помогнат.
Јас вака имам завршено работа со друго радио.
 
Член од
17 март 2017
Мислења
192
Поени од реакции
337
Ја слушав пред некој месец ( први, втори Мај ) ВО КОЛА , беше фантастична песна и свиреше на антена5..
Содржината беше: ТИ СИ ВАЈАР ......
Никако да ја најдам. Хелп ?
Викторија Лоба да не е?

 

Gandradelic

Banderash
Член од
31 март 2014
Мислења
1.245
Поени од реакции
741
На врв Bottom