Кој е насловот на песнава? (Барам песна)

Ada?

мјаууууу
Член од
4 април 2009
Мислења
490
Поени од реакции
54
Песната ја слушнав на една свирка и запаметив еден два стиха од неа но незнам која е ..вака оди It gone bad in your mind in your mind (мислам вака беше) ..ја знае некој?

T81

The Chosen One
Член од
15 ноември 2009
Мислења
229
Поени од реакции
6
здраво дечки, дали некој знае која е песната што оди на рекламата за BoomTV ili TotalTV не се секавам добро, сакам да ја имам во мојата колекција. Се што успеав да слушнам е (кајверојатно рефренот) I say raise up your hands... Песната е помеѓу техно и реге мислам незнам, ама ако некој знае нека пише... фала

Ada?

мјаууууу
Член од
4 април 2009
Мислења
490
Поени од реакции
54
Песната ја слушнав на една свирка и запаметив еден два стиха од неа но незнам која е ..вака оди It gone bad in your mind in your mind (мислам вака беше) ..ја знае некој?

Уствари вака е It gone bad in your head in your head ...:)

T81

The Chosen One
Член од
15 ноември 2009
Мислења
229
Поени од реакции
6
zombie ajde guglaj ja

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Dali e premesteno pobaruvanje na mp3 ili nema povekje pobaruvanja na mp3?
По стоти пат нема повеќе побарувања на мп3 забрането е тоа на форумот. Владата забранува пушење на улица форумов забранува мп3.......се е политика бе брат:)

Very Nice Girl

Нојс
Член од
25 август 2009
Мислења
1.231
Поени од реакции
160
Песнава мислам дека е од Каролина, така ми звучи, а може и не е :) Сеа ќе ви дадам повеќе текст што сум го препишала :)
‘Ко прецвета цвет е надежта ние сме на ред за разделба од утре сме пријатели од никого несфатени.... Може некој ќе открие зошто се во круг се движевме во небото изгубени од соцето изгорени....‘

Толку иам, ако некој ја препозна бујрум :)

Член од
27 јануари 2008
Мислења
1.611
Поени од реакции
85
Лееј има една песна, ја пуштаат у набројување на Антена 5, последна е, пред неа оди Sonique-World of change, а пред Sonique, оди Robbie Williams-You Know Me, песната што ја барав, ја снимив, но со видео ( по грешка) и многу е слаб квалитетот, кој сака да помогне да ја најдам МНОГУ КЕ МУ БИДАМ БЛАГОДАРЕН, еве линкот до снимената песна, последна е, почнува на 0:50 сек.
ЛИНК ДО ФАЈЛОТ.

DANTE

Gym instructor.
Член од
22 март 2006
Мислења
1.318
Поени од реакции
366
Здраво, ме интересира да не знае некој како се вика песната на антена 5 врти цело време нешто како есма при крајот да пее така ептен интересно песниче .. знае ли некој кој и е насловот? Фала

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.228
Поени од реакции
954
Лееј има една песна, ја пуштаат у набројување на Антена 5, последна е, пред неа оди Sonique-World of change, а пред Sonique, оди Robbie Williams-You Know Me, песната што ја барав, ја снимив, но со видео ( по грешка) и многу е слаб квалитетот, кој сака да помогне да ја најдам МНОГУ КЕ МУ БИДАМ БЛАГОДАРЕН, еве линкот до снимената песна, последна е, почнува на 0:50 сек.
ЛИНК ДО ФАЈЛОТ.
Вокалот мислам дека е Emma Hewitt, жалам но не можам повеќе да ти помогнам :(

Здраво, ме интересира да не знае некој како се вика песната на антена 5 врти цело време нешто како есма при крајот да пее така ептен интересно песниче .. знае ли некој кој и е насловот? Фала
Кирил Џајковски & Есма - Raise Up Your Hand

DANTE

Gym instructor.
Член од
22 март 2006
Мислења
1.318
Поени од реакции
366
Вокалот мислам дека е Emma Hewitt, жалам но не можам повеќе да ти помогнам :(

Кирил Џајковски & Есма - Raise Up Your Hand
леле брат фала песнава еј ја барам 3дена по ред :) фала и се најубаво