Песната ја слушнав на една свирка и запаметив еден два стиха од неа но незнам која е ..вака оди It gone bad in your mind in your mind (мислам вака беше) ..ја знае некој?
zombie ajde guglaj jaПесната ја слушнав на една свирка и запаметив еден два стиха од неа но незнам која е ..вака оди It gone bad in your mind in your mind (мислам вака беше) ..ја знае некој?
Таа е ..фала највише шо е можноCranberries - Zombie
По стоти пат нема повеќе побарувања на мп3 забрането е тоа на форумот. Владата забранува пушење на улица форумов забранува мп3.......се е политика бе братDali e premesteno pobaruvanje na mp3 ili nema povekje pobaruvanja na mp3?
ee вака
латино песниче убаво, позната е, ја пуштаат по кафичи дискотеки од поодамна е и се што успеав да запамтам од текстот е ‘е ми корасон‘ како ли се вика??
Вокалот мислам дека е Emma Hewitt, жалам но не можам повеќе да ти помогнамЛееј има една песна, ја пуштаат у набројување на Антена 5, последна е, пред неа оди Sonique-World of change, а пред Sonique, оди Robbie Williams-You Know Me, песната што ја барав, ја снимив, но со видео ( по грешка) и многу е слаб квалитетот, кој сака да помогне да ја најдам МНОГУ КЕ МУ БИДАМ БЛАГОДАРЕН, еве линкот до снимената песна, последна е, почнува на 0:50 сек.
ЛИНК ДО ФАЈЛОТ.
Кирил Џајковски & Есма - Raise Up Your HandЗдраво, ме интересира да не знае некој како се вика песната на антена 5 врти цело време нешто како есма при крајот да пее така ептен интересно песниче .. знае ли некој кој и е насловот? Фала
леле брат фала песнава еј ја барам 3дена по ред фала и се најубавоВокалот мислам дека е Emma Hewitt, жалам но не можам повеќе да ти помогнам
Кирил Џајковски & Есма - Raise Up Your Hand
ЛЕЛЕ песната е ненаодлива, погледав 5-6 песни од Ема, но не ја најдов.. :uvo:Вокалот мислам дека е Emma Hewitt, жалам но не можам повеќе да ти помогнам
Кирил Џајковски & Есма - Raise Up Your Hand