Кој е насловот на песнава? (Барам песна)

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
Песната ја слушнав на една свирка и запаметив еден два стиха од неа но незнам која е ..вака оди It gone bad in your mind in your mind (мислам вака беше) ..ја знае некој?

здраво дечки, дали некој знае која е песната што оди на рекламата за BoomTV ili TotalTV не се секавам добро, сакам да ја имам во мојата колекција. Се што успеав да слушнам е (кајверојатно рефренот) I say raise up your hands... Песната е помеѓу техно и реге мислам незнам, ама ако некој знае нека пише... фала

Песната ја слушнав на една свирка и запаметив еден два стиха од неа но незнам која е ..вака оди It gone bad in your mind in your mind (мислам вака беше) ..ја знае некој?

Уствари вака е It gone bad in your head in your head ...:)

zombie ajde guglaj ja

Dali e premesteno pobaruvanje na mp3 ili nema povekje pobaruvanja na mp3?
По стоти пат нема повеќе побарувања на мп3 забрането е тоа на форумот. Владата забранува пушење на улица форумов забранува мп3.......се е политика бе брат:)

Песнава мислам дека е од Каролина, така ми звучи, а може и не е :) Сеа ќе ви дадам повеќе текст што сум го препишала :)
‘Ко прецвета цвет е надежта ние сме на ред за разделба од утре сме пријатели од никого несфатени.... Може некој ќе открие зошто се во круг се движевме во небото изгубени од соцето изгорени....‘

Толку иам, ако некој ја препозна бујрум :)

ee вака :)
латино песниче убаво, позната е, ја пуштаат по кафичи дискотеки од поодамна е и се што успеав да запамтам од текстот е ‘е ми корасон‘ како ли се вика?? :)

Лееј има една песна, ја пуштаат у набројување на Антена 5, последна е, пред неа оди Sonique-World of change, а пред Sonique, оди Robbie Williams-You Know Me, песната што ја барав, ја снимив, но со видео ( по грешка) и многу е слаб квалитетот, кој сака да помогне да ја најдам МНОГУ КЕ МУ БИДАМ БЛАГОДАРЕН, еве линкот до снимената песна, последна е, почнува на 0:50 сек.
ЛИНК ДО ФАЈЛОТ.

Здраво, ме интересира да не знае некој како се вика песната на антена 5 врти цело време нешто како есма при крајот да пее така ептен интересно песниче .. знае ли некој кој и е насловот? Фала

Лееј има една песна, ја пуштаат у набројување на Антена 5, последна е, пред неа оди Sonique-World of change, а пред Sonique, оди Robbie Williams-You Know Me, песната што ја барав, ја снимив, но со видео ( по грешка) и многу е слаб квалитетот, кој сака да помогне да ја најдам МНОГУ КЕ МУ БИДАМ БЛАГОДАРЕН, еве линкот до снимената песна, последна е, почнува на 0:50 сек.
ЛИНК ДО ФАЈЛОТ.

Вокалот мислам дека е Emma Hewitt, жалам но не можам повеќе да ти помогнам :(

Здраво, ме интересира да не знае некој како се вика песната на антена 5 врти цело време нешто како есма при крајот да пее така ептен интересно песниче .. знае ли некој кој и е насловот? Фала

Кирил Џајковски & Есма - Raise Up Your Hand

леле брат фала песнава еј ја барам 3дена по ред :) фала и се најубаво

ЛЕЛЕ песната е ненаодлива, погледав 5-6 песни од Ема, но не ја најдов.. :uvo:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom