Кој е вашиот тип на девојка/дечко?

Член од
1 февруари 2010
Мислења
120
Поени од реакции
41
Високо , црноманесто момче , со црни очичкиии ... Идеален е таков ... Но вејќе ако не е баш таков може и смеѓ , висок , веќе ако нема темни очиња може зелени , но во никооој случај сини ! =)

@Lbaneso

Лаеш НЕ касаш !
Член од
19 ноември 2009
Мислења
2.425
Поени од реакции
798

Ubava iskrena tolerantna licnost, da ne bide lubomorna mnogu i toj (y)

К

Кики.

Гостин
Прво и најважно е да биде искрен, верен и да ме сака мене, а не моите пари или статус. Да не биде болно љубоморен и да не ми поставува услови. Да сака деца ( општо) и да знае како да се понаша со деца. Изгледот и не ми е толку важен освен тоа да има светли очи во кои ќе можам да видам искреност, болка или среќа.

Alan Shearer

Newcastle
Член од
6 јули 2011
Мислења
388
Поени од реакции
136
Vaka prvo mojot tip na devojka go ispustiv ednas(mojata bivsa),pa sega ke mora da ja opisam nea :D definitivno moj tip na devojka
Izgled visoka so ubavi noze :D, nezno lice da ne koristi premnogu sminka, ubava usta i ubavi zabi...
Karakter vaka komunikativna i druzoljubiva,borbena devojka sto ke znae da me izvadi od nevolja jas koga ke zapadnam, da ne e ljubomorna i da e iskrena...stil na oblekuvanje sportski patiki trenerki, na izleguvanje kratki minici i visoki stikli :D (toa e mojata bivsa i moj tip na devojka)

Член од
21 август 2011
Мислења
5.064
Поени од реакции
5.665
Изглед: Висок, темен тен, црна или смеѓа кратка коса, очи со топол поглед во кој се потонува, нормално граден и не мора да има ренде на стомак, може и мало пивско стомаче.
Карактер: Искрен (реткост во денешно време, ама се наоѓа), верен, свесен за своите способности ама не нарцис или не дај Боже мизантроп, интелектуално поткован и излезен од закрилата на мама и тато т.е. способен да заработува сам.
Ееееј абе ти мене ме опиша
а во делот со очите не топол, жежок поглед имам во кој се изгорува, а не потонува

Член од
21 август 2011
Мислења
5.064
Поени од реакции
5.665
застарена ти е финтата , измисли нешто ново биди креативен
погрешно си ме сватил ништо не се обидував
--- надополнето: Oct 8, 2011 12:05 AM ---
застарена ти е финтата , измисли нешто ново биди креативен
смешен ми е ептен описот: очи со топол пглед во кој се потонува :D

Член од
1 октомври 2011
Мислења
828
Поени од реакции
785
Сакам високи,слаби женски со убави нозе со доооолга коса,црни(има по некоја и плава јака),средени не многу нашминкани јака задница па и предница.Да не се многу нападни.Плави очи по можност. Сакам кога го одржаваат телото,теретани и слично,а не само седат дома и јадат.И да карактер е многу битен.Ако нема карактер џабе од напишаното горе.
И да ме интересира колку вас женските ви е битна градбата на машкото,набилданост,стомачни и слично...

Kajgana Shop

На врв Bottom