Кој е вашиот тип на девојка/дечко?

O

onlya

Гостин
Физички изглед би било добро да не биде слаб, убав, набилдан (од апла набилдани страв ме фаќа :unsure:), сучка и метро и желба за растење (над 1.80) друго се се прифаќа. :)
Карактерно, да не се прави многу паметен, помалку да збори повеќе да мисли, да не поставува глупи прашања, да не избира многу, љубоморен во никој случај, да не моли, да не замара, да се разбира од збор, да ми верува ко ќе му речам нешто, пиење и дрогирање никако, а за цигари негов избор мада јас многу многу не ги поднесувам цигарите но ако тој ги сака нека си ги пуши немам ништо против и што е најбитно ако планира да биде во врска да биде озбилен во врска со тоа, а не ден/два-недела/три и ајт пријатно, животот е прекраток за да се губи за глупости. И уште нешто да дополнам да не се плаши од крв (недај боже се пресече и почне да ми вришти) и да нема гајтан веѓа. :)

O

Orion.

Гостин
Физички изглед би било добро да не биде слаб, убав, набилдан (од апла набилдани страв ме фаќа :unsure:), сучка и метро и желба за растење (над 1.80) друго се се прифаќа. :)
Карактерно, да не се прави многу паметен, помалку да збори повеќе да мисли, да не поставува глупи прашања, да не избира многу, љубоморен во никој случај, да не моли, да не замара, да се разбира од збор, да ми верува ко ќе му речам нешто, пиење и дрогирање никако, а за цигари негов избор мада јас многу многу не ги поднесувам цигарите но ако тој ги сака нека си ги пуши немам ништо против и што е најбитно ако планира да биде во врска да биде озбилен во врска со тоа, а не ден/два-недела/три и ајт пријатно.
Да не биде убав? :)

Ова е нов момент.

Член од
2 јули 2010
Мислења
4.625
Поени од реакции
5.678
Да биде паметна и убава, не барам многу:pipi:

O

onlya

Гостин
Ако не те привлекува физички (ако не те пали)ти ќе бидеш со него?
Види сега не е се до физичкиот изглед, за да те запали некој не мора да значи дека треба да биде секси и со радијатор на стомакот. Сепак ја не барам дечко за една вечер, ако денес не ме запали не значи дека никогаш нема да ме запали или па у краен случај ако тој се запали што ќе мора и ја да се палам. :D

Член од
2 јули 2010
Мислења
4.625
Поени од реакции
5.678
Види сега не е се до физичкиот изглед, за да те запали некој не мора да значи дека треба да биде секси и со радијатор на стомакот. Сепак ја не барам дечко за една вечер, ако денес не ме запали не значи дека никогаш нема да ме запали или па у краен случај ако тој се запали што ќе мора и ја да се палам. :D
Види вака јас не спомнав коцки никаде и радијатори во стомак. Јас зборам за привлечност.

O

onlya

Гостин
Види вака јас не спомнав коцки никаде и радијатори во стомак. Јас зборам за привлечност.
Добро тогаш ако не е убав човекот во никој случај не треба да ме привлекува. Треба да бегам од него и да го ругам затоа што е грд, а попаметен од мене и тебе заедно. Никогаш не сум ја гледала убавината како некоја битна карактеристика и нема ни да ја гледам е сега да не ме сфатиш погрешно не викам дека убавите луѓе не ги сакам ми се грди и не можам да ги поднесам туку едноставно не се чуствувам пријатно во нивно друштво се осејќам како исфрлена, а ко таква последно нешто на што би размислувала е дека ме привлекува човекот ако ме разбираш што сакам да кажам.

O

Orion.

Гостин
Добро тогаш ако не е убав човекот во никој случај не треба да ме привлекува. Треба да бегам од него и да го ругам затоа што е грд, а попаметен од мене и тебе заедно. Никогаш не сум ја гледала убавината како некоја битна карактеристика и нема ни да ја гледам е сега да не ме сфатиш погрешно не викам дека убавите луѓе не ги сакам ми се грди и не можам да ги поднесам туку едноставно не се чуствувам пријатно во нивно друштво се осејќам како исфрлена, а ко таква последно нешто на што би размислувала е дека ме привлекува човекот ако ме разбираш што сакам да кажам.
Однапред им судиш на луѓето кои се ''убави'' со тоа што се тргаш од нив :)
Еден човек не може да бира дали ќе се роди ''убав'' или помалку убав.
Надворешниот изглед не смее да го детерминира карактерот на еден човек.
Можеби едноставно си налетала на плитки, егоцентрични комплексаши и поради тоа си добила лош впечаток за сите останати

O

onlya

Гостин
Однапред им судиш на луѓето кои се ''убави'' со тоа што се тргаш од нив :)
Еден човек не може да бира дали ќе се роди ''убав'' или помалку убав.
Надворешниот изглед не смее да го детерминира карактерот на еден човек.
Можеби едноставно си налетала на плитки, егоцентрични комплексаши и поради тоа си добила лош впечаток за сите останати
Ова сега испаѓа дека ги дискриминирам убавите луѓе што нема врска едноставно не сакам тие луѓе да бидат со мене, заслужуваат нешто подобро. Кај мислам за нивно добро па и уште ме критикувате. :D Иначе знам дека никој не може да бира дали да се роди убав или не мада нема грдо бебе така да во текот на развојот луѓето се оформуваат некои се поубави некои помалку убави, а ја повеќе ги претпочитам помалку убавите. Можеби пошто си имам набиено комплекси па затоа се дистанцирам од другиве.
А за некој да ме привлече може тоа да го направи и со неговото добро однесување или карактер не мора да биде убав, тие луѓе повеќе ги ценам.
А во врска со блондираново магнет сум за такви :eek: само што не ги мешам едните со другите знам дека не се сите такви :D

Член од
28 мај 2009
Мислења
3.361
Поени од реакции
3.963
ne veli taka koga ne me poznavas jas ne sum sovrsenstvo vo bajkite,mit....:Dtuku sum vistinska,realna i INTERESNA.....mozes da zapomnis:D
Извини али ти бараше таков дечко , а тоа е мит немој да ми кажеш дека тука некаде постои таков :P

Kajgana Shop

На врв Bottom