Кој е вашиот тип на девојка/дечко?

Toecutter

Biafran Baby
Член од
12 мај 2009
Мислења
5.243
Поени од реакции
2.444

Anti-Spam-Master

AntiSpamMaster
Член од
18 август 2011
Мислења
24
Поени од реакции
2
Јас да си поправам за мене, се исто останува само висината се менува малку ја претерав, колку сака нека е висока не ми е битно инаку за колку год имам ако го интересира некој нека прати пп.

Член од
27 јануари 2011
Мислења
79
Поени од реакции
63
Изглед: Висок, темен тен, црна или смеѓа кратка коса, очи со топол поглед во кој се потонува, нормално граден и не мора да има ренде на стомак, може и мало пивско стомаче.
Карактер: Искрен (реткост во денешно време, ама се наоѓа), верен, свесен за своите способности ама не нарцис или не дај Боже мизантроп, интелектуално поткован и излезен од закрилата на мама и тато т.е. способен да заработува сам.

ilijev08

Во виното е вистината,а во ракијата е глупоста!
Член од
18 август 2011
Мислења
64
Поени од реакции
16
Мој тип на девојка...па вака ..
Да ми биде мене убава (не најубава на свет,али сепак убава,симпатична) ,бојата на косата нека биде црна или кафена(можеби и некоја плавуша,ама некоја друга боја на коса воопшто не сакам) очите какви и да се (али обожавам кафени) ,да не биде ни ептен дебела ни ептен слаба...и тоа е за надворешниот изгледа што е битно ,но не најбитно,најбитното е што има во неа одностно карактерот.
Да биде Искрена да ,верна(понекогаш сум малку љубоморен бидејќи многу се затрескувам),да има сличен начин на размислување како мене (не некоја детинеста т.е да биде созреана) ..и ако веке дојде време да живееме заедно да знае да ми готви(шо е голема реткост на оваа денешница) и нормално јас ке и помагам во се ,ама велам само помагам...и најбитно да не пуши и нормално да не се дрогира тоа најмнгоу го мразам!Да не пие многу(бидејќи сите пијат на оваа денешница) и јас обожавам да се напијам ,поради тоа и на неа и е дозволено тоа...

С

Сатори

Гостин
1.Да има брада (пред некое време ме обвинија дека тоа ми е единствениот константен критериум o_O)
2.Да биде доволно интелегентен за да ме држи заинтересирана
3.Да биде доволно стар да ме држи заинтересирана
4.Пожелно е да биде отворен тип на човек за да може да го дели мојот начин на живот, навистина не сакам традиционалисти освен ако не се фамилијарни вредности, без нив се горе паѓа во вода

Член од
31 мај 2011
Мислења
1.424
Поени од реакции
789
Прво да не изиграва шмизла, второ немора да е убавица трето : е нема трето :D

Член од
14 мај 2011
Мислења
374
Поени од реакции
388
Привлекувам само лузери, веројатно тие се мој тип и јас нивен. С`ким си - такав си. :pipi:

Kajgana Shop

На врв Bottom