Кој е вашиот прекар?

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Ме викаат Гурка, дека така се пишев на Кантер (Британски Гурки), а до пред некој месец една девојка ме викаше Puiutz (читај Пујуц), на Романски тоа значи младенче, нешто као миличко...
Гурка на шведски значи краставица :D

The_Freelancer

Хиперактивен интелект
Член од
7 октомври 2008
Мислења
438
Поени од реакции
16
Гурка на шведски значи краставица :D
На форум, едни момци од Германија мислам дека беа, ми рекоа дека значело краставица и ми рекоа..п..и ми ја Гурката аххаахах, абе пези :)

Член од
16 април 2010
Мислења
33
Поени од реакции
1
Немам некој посебен прекар освен кратенки од името што не ги сакам ич. А се рачуна тоа дека сите што ме знаат од интернет ме викаат Дивне?:pos: Е за тој прекар имам кажано, Еко ми го рашири наоколу и ме смее, може да ме викате така значи:baeh:
важи дивнеее!!

иначе моето име е мн кратко и чудно и благодарение на него НЕМАМ некои опасни и ужасни кратенќи како шо има дивне!!
у задње време почнаа да ме викаат ферхунде зашо сум била мн лошааа!! демек као сум жарела сум палела,сум зимала шо сум сакала и сум си идела...(а нема блаѓе везе)
а ме викаат и огинче!! па сеа,коа се зезаме се зезаме ама коа сме сериозни,серизно сме шо??

M

marko 1996

Гостин
Максо , Марче у последно време незнам што им стана почнаа да ме викаат Биг Л демек многу сум го слушал ама добро е се одвикнуваат . :)

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.373
Поени од реакции
4.904
Немам прекар.. ретко некој постар комшија или пријател на моите да ми викне според семејниот прекар =)

П

Пепси_

Гостин
Сеа у последно време почнаа да ме викат шефе или директоре а појма немам зошто....:toe: и татко ми така ми вика :pos2:

Член од
26 август 2010
Мислења
27
Поени од реакции
9
La Ruz незз зошто една другарка почна така и сите по неа XD

Kajgana Shop

На врв Bottom