Кој е вашиот прекар?

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.555
Па најверојатно според сите прописи на физиката и маалската игра и одредба на псевдоними, би го дал мојот конечен одговор Мики.:helou:

Cruela DeVill

THE BEST DAMN THING
Член од
15 август 2008
Мислења
222
Поени од реакции
14
Во основно ме викаа Летва или Штица:kesa: (пошто бев височка), сеа Девојко (зафрканција со друштвото), Цреша (оти обожавам цреши) и Стока(дечко ми...долга приказна) и нормално сите можни верзии и скратеници од името (К, Кики, Кри-Кри...)

G-Ms|

I'm Popeye the sailor man
Член од
2 ноември 2009
Мислења
60
Поени од реакции
3
херкулес :Д

B

Borg_Drone

Гостин
Во средно бев познат под псевдонимот „Рампа“; сега сум познат на работа, помеѓу моите колеги како :„Чоџук“. :)

?

..........

Гостин
Во основно ме некој школски ми викаа „буди“ и ден денес незнам зошто и што им значеше тоа...ин аку сега немам прекар...

Sandra

wicked
Член од
24 август 2005
Мислења
1.490
Поени од реакции
224
Ne sum Alexandra btw .. pravilno ime mie samo Sandra :D
A prekari .... Sanniiiii .. Sandy .. ili Sance :D

Член од
10 август 2008
Мислења
744
Поени од реакции
266
Прекар ми е Мунѕе и никој не знајт зш, па ни јас. Нек се пустит, то е :)

И две забелешки морам. Разлика не прајте меѓу скратено нагалено име и прекар; прекарите се пишет со голема буква исто ко имињата и презимињата. ;)

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Прекар ми е Мунѕе и никој не знајт зш, па ни јас. Нек се пустит, то е :)

И две забелешки морам. Разлика не прајте меѓу скратено нагалено име и прекар; прекарите се пишет со голема буква исто ко имињата и презимињата. ;)
Не лажи, Натка те викет сите.

SweetGirl*

мудар посматрач
Член од
9 декември 2009
Мислења
141
Поени од реакции
119
Шо знам...немам некој прекар али многу често се случува да ме викаат Тањита или кај цимерките познаата како Никита ( ради една типка у филмот Никита - долга приказна ) а колешките од факс ( некои не сите ) ме викаат Вне..многу чест збор од моја страна и останав како Вне

Kajgana Shop

На врв Bottom