A не си помислил.. дека некад и админите се желни за крв.. дека само едноставно нели им се пука.. На сервер има полно од 10 годишњаци-копиљаци и ко ке го убијат читер читер.. и некој треба одма да го трчка тоа?Sekoja cest na 90% od adminite stvarno si ja izzvrsuvaat obvrskata koja im e dodelena ama zatoa sekogas mora da ima i nekoj koj ke nema pojma ke go zemam za primer Sparky ne znam od kaj iskoci de4kovo ama kompetencija za adminstvo..... misli deka nekoj ima aim , misli deka nekoj ima wh i se ostanuva na mislenje mu vikame idi proveri ako sumnjas za bilo koj... Ali odgovorot e ne be me mrzi sea mi se igra.( ne go svakaj licno deka imam nesto protiv tebe ednostavno sporeduvajki te so drugite admini narodski kazano treba uste furni leb da jades):salut:
Sekoja cest na 90% od adminite stvarno si ja izzvrsuvaat obvrskata koja im e dodelena ama zatoa sekogas mora da ima i nekoj koj ke nema pojma ke go zemam za primer Sparky ne znam od kaj iskoci de4kovo ama kompetencija za adminstvo..... misli deka nekoj ima aim , misli deka nekoj ima wh i se ostanuva na mislenje mu vikame idi proveri ako sumnjas za bilo koj... Ali odgovorot e ne be me mrzi sea mi se igra.( ne go svakaj licno deka imam nesto protiv tebe ednostavno sporeduvajki te so drugite admini narodski kazano treba uste furni leb da jades):salut:
I'm Meto. Овој над тебе ми е брат..Потполно се слоѕувам со тебе Мето тоа е се ок постот бесе со намера НЕ да им го оневоѕмоѕам уѕивањето во играње на админите НЕ да нападнам некого и сигурно да НЕ омаловаѕам некого, јасно е дека секогас некој нооб ке крека читер читер но ако самиот админ примети несто сомнително треба да превѕеме мерки.Иначе МостВантед бр ѕа коректниот пристап кон работите. Пак да се повторам постот бесе добронамерен.:helou:
Еве ти кирилица кинди јеботе:pos2:
СкорпијаТа аКа SKORPIO__20 :pos2:На времето беше админ, СкорпијаТа, топ човек, и заебанциии и дисциплина, и авп мапи, ама веќе го нема ..
Што не ми кажа јас ќе те пофалев ... :pos2: хаха поз луд си братНа времето беше админ, СкорпијаТа, топ човек, и заебанциии и дисциплина, и авп мапи, ама веќе го нема ..
ај саа оти сте школски и го го фалеш аnajdobar admin---KINDER-the best