Море цела DNA од дедо му jа наследил....кој на времето беше хед-админ на кајгана.^ Гени бе... божееее
tuka malce vo pravo si ima admini so nonstop mu se igra CT i stalno ide rush so 100 bombi na A i ti ako stekas 10-15 secundi na baza i koa ke go tepas odma slay ili ke ti pisuva so belo NE STEKAJ mnogu mnogu takfi admini ima na kajgana. ja ne znam koa saka samo so rush da igra zs ne ide teror i teraj rush. ne znam so da kazam vej4e. ja kako so znam mozes da stekas 20-30 secondi. pozzako se izzemat toniter alak idr admini od kgn klanot iver, r3juice i garfild mi se poozbilni i stvarno se na visina na zadacata.Ovoj adware taka nesto bese naivno momce site gi slusa i ti pola mapa si pominal vrati se vo baza malku i ne daj boze da go kilnes odma slay i vika stekas:pos2:am ke se oprava momceto novickoneli e i perspektivno
da de pa toa e ide rus na A kilni go ostaj slay tuku odma zakanii za BAN zatoa vnimatelno da sebirat adminite na kgn serverite ne igrat samo deca od 10 god i ne e loso da moze ako ta banira admin da se znae koj e toj bidejki na server nekogas igrat i po trojca admini i maniacki deluva ban a ne znaes koj i zosto i posle :nesum:to e to ajt poz i rispekt za tebetuka malce vo pravo si ima admini so nonstop mu se igra CT i stalno ide rush so 100 bombi na A i ti ako stekas 10-15 secundi na baza i koa ke go tepas odma slay ili ke ti pisuva so belo NE STEKAJ mnogu mnogu takfi admini ima na kajgana. ja ne znam koa saka samo so rush da igra zs ne ide teror i teraj rush. ne znam so da kazam vej4e. ja kako so znam mozes da stekas 20-30 secondi. pozz
барем никој не е банирал за хш што му дале а и да нема смила да се расправамеtuka malce vo pravo si ima admini so nonstop mu se igra CT i stalno ide rush so 100 bombi na A i ti ako stekas 10-15 secundi na baza i koa ke go tepas odma slay ili ke ti pisuva so belo NE STEKAJ mnogu mnogu takfi admini ima na kajgana. ja ne znam koa saka samo so rush da igra zs ne ide teror i teraj rush. ne znam so da kazam vej4e. ja kako so znam mozes da stekas 20-30 secondi. pozz
kinderce toa e samo dobronamerna mala kritika za toa e forumot da spodelime mislenja da davame idei na kraistata imame pravo mozebi ponekogas i vas adminite da ve kritikuvame za malku da ve oladime, a dedo mraz na KGB sigurno ke mu donese mnogu hs-vi na negovo saldo,a ti gledaj da imas sto poveke rispekt sprema tvoite kolegi od serverite koi vo posledno vreme dosta HS-vi ti davat:salut:барем никој не е банирал за хш што му дале а и да нема смила да се расправаме
Но админ и критики ? хохо дедо мраз нема да ти донесе поклон:baeh:
примам критики бе.kinderce toa e samo dobronamerna mala kritika za toa e forumot da spodelime mislenja da davame idei na kraistata imame pravo mozebi ponekogas i vas adminite da ve kritikuvame za malku da ve oladime, a dedo mraz na KGB sigurno ke mu donese mnogu hs-vi na negovo saldo,a ti gledaj da imas sto poveke rispekt sprema tvoite kolegi od serverite koi vo posledno vreme dosta HS-vi ti davat:salut: