- Член од
- 19 март 2011
- Мислења
- 18.984
- Поени од реакции
- 40.199
А на кој му е всушност гајле што ти предлагаш?Предлагам да се банираат атеистишките циници..
А на кој му е всушност гајле што ти предлагаш?Предлагам да се банираат атеистишките циници..
Кој е Бог?А на кој му е всушност гајле што ти предлагаш?
Да знам на кого да се клањам.Јас, се разбира.
Никој не ти кажал?
Не мора синко да се клањаш, се ти е простено. Толку фрустрации влечкаш на грб, уште да се клањаш ти недостига.Да знам на кого да се клањам.
А на колена да одам до водно...ке ми ги простиш фрустациитеНе мора синко да се клањаш, се ти е простено. Толку фрустрации влечкаш на грб, уште да се клањаш ти недостига.
Живеј...
Слушај сега, ќе се обидам да ти помогнам, најискрено. Ниче еднаш напиша дека порастот на мудроста се мери со опаѓањето на горчината кај еден човек. Размисли малку за тоа. Ти овде константно се бламираш, под различни јузери. Глумиш расветлена личност, а се караш и расправаш со кого ќе стигнеш. Најсериозно, одамна немам видено толку исфрустрирано мало човече.А на колена да одам до водно...ке ми ги простиш фрустациите
него кажи ми зошто Буда(Бог) на сите статуи е дебел човек...
Нели тоа атеистиве верувате во Буда, па мислите дека и вие сте Буди, па со тоа и богови
А на колена да одам до водно...ке ми ги простиш фрустациите
него кажи ми зошто Буда(Бог) на сите статуи е дебел човек...
Нели тоа атеистиве верувате во Буда, па мислите дека и вие сте Буди, па со тоа и богови
Прашањето беше друго...единица за промашена тема..Слушај сега, ќе се обидам да ти помогнам, најискрено. Ниче еднаш напиша дека порастот на мудроста се мери со опаѓањето на горчината кај еден човек. Размисли малку за тоа. Ти овде константно се бламираш, под различни јузери. Глумиш расветлена личност, а се караш и расправаш со кого ќе стигнеш. Најсериозно, одамна немам видено толку исфрустрирано мало човече.
Сите ти сметаат, а всушност сите ти се смеат. Глумиш експерт за Тесла, а кога те повикаа да дискутираш за него, се испостави дека немаш прочитано ниту една негова книга, што се разбира не ти смета да го разбираш . Мислам, ајде порасни, срамота е да се бламираш, дури и во виртуелниот свет.
Ова немој да го сфатиш како почеток на некоја расправа со тебе и за тебе, бидејќи нема повеќе да ти реплицирам. Ти кажав еднаш, кој има уши, нека слушне...
А Нептун?bog e All-llah!
nema drug bog osven nego,nekoi znaat nekoi ke doznaat posle nivnata smrt!
pozdrav
Ти не знаеш што си јадел вчера, а знаеш(си го видел) Богbog e All-llah!
pozdrav
Да не се се расправаме, .... Thor one and onlyА Нептун?
Кој не го спознал Тор, ќе го дознае кога, тогашbog e All-llah!
pozdrav
Малце си се зезнал (малце повеќе додуша) Универзумот и природата се творци на бог.БОГ е архитектот на универзумот и природата....
ПС, Само за кој разбира, ова не е за сите..
Море ти знаеш да читаш?Малце си се зезнал (малце повеќе додуша) Универзумот и природата се творци на бог.
Ова па ептен не е за сите, само за тие што разбираат.