OSHO-Lover
Konecno Sloboden...
Абе да не бараш ти со празен стомак... хехехехеАбе да ти кажам право...се отепав тражејки го БОГ во мене ..ама не го најдов, само некој празнина има... НУЛА

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе да не бараш ти со празен стомак... хехехехеАбе да ти кажам право...се отепав тражејки го БОГ во мене ..ама не го најдов, само некој празнина има... НУЛА
Еми то е то... за источните школи, па дури и за евреите НУЛАТА ако ја земеме како AIN на еврејски (НИШТО) е над СЕ и во СЕАбе да ти кажам право...се отепав тражејки го БОГ во мене ..ама не го најдов, само некој празнина има... НУЛА
Еми то е то... за источните школи, па дури и за евреите НУЛАТА ако ја земеме како AIN на еврејски (НИШТО) е над СЕ и во СЕ
Се зависи од договорот кој симбол што ќе ни значи... ако се дојде до тоа (некои структури во светот не сакаат Кулата во Вавилон да биде завршена и да се разбираме со еден јазик) се ќе биде во ред.
Абе да ти кажам право...се отепав тражејки го БОГ во мене ..ама не го најдов, само некој празнина има... НУЛА
Со промена на името не се постигнува Внатрешна еволуција кај човекот....Не си свесен колку си во право.
И јас се слагам апсолутно со тебе - во тебе има само една голема нула.
Аман бре, како не те мрзи да отекуваш... никој ништо не сака од тебе. А не пак објаснувања... Што се форсираш... Остави другите да те судат што носиш во глаата и во душата...
Аман бре, како не те мрзи да отекуваш... никој ништо не сака од тебе. А не пак објаснувања... Што се форсираш... Остави другите да те судат што носиш во глаата и во душата...
Оди бркај си ја нулата, сподели ја тука ако сакаш и имаш волја, дај си ги размислите за мерење меѓу членовите и уживај...
Што си толку непријателски настроен и спрема другите а и спрема разбирањето и спознавањето на другите богови?
Диши... Еден ден ќе ти плукнеме на гробот... и твојот бог...
Изгледа тебе сеуште никој ти нема умрено во семејството па вака силен си во врска со богот на смртта
Не си го запознал сеуште а? Не е до толку НУЛА тој страшен бог од чиј здив дури и смртта трепери ...
Бог на Хептаграм, да не заборавиме, Бог на Огнот, има и такви... fire-worshipers ... Па има и Snake-worshipers по светот... Се верува дека од нив произлегува змијата како симбол на мудроста и знаењето. Тет која во превод значи Змија е буква препишана на Знаењето
Имам толку богови колку што ти мразиш да имаш
Се во името на дискусијата...
За да ти бидам јас Бог (ако ти е волја нормално) ќе мора 270 дена да гледаш во Сонцето
Но...
Секој човек и секоја жена е ЅвездаПогледни внатре, не надвор... те советувам да си погледнеш внатре... ако најдеш Нула... ти изгаснала ѕвездата...
Штета...
Моментално сум на хашиш, малку кокаин и нормално доволна количина на апсинт (не можам да кажам со која цел). LSD не смеам да користам во овој период
Не сум оф топик.Колку само заминувате од темите на кои пишувате...
liberij го испрашува Ipsissimus за христијанскиот концепт за грев бидејќи не му чини како размислува истиот (имате приватни пораки, што одиш оф-топик со вакви прашања?),
Темата е Кој е Бог?
Прашањето е со христијанска позадина? Исламска... Нема никаква позадина?
.
Работата е што тој одговори на прашањето,а ти го судиш не било тоа „христијански“ и пак вртење во круг, бесцелно.
Оттука библијата е корисна алатка доколку се користи правилно.![]()
Со ова апсолутно се согласувам. Не знаеш колку комарци и муви имам испотепано со мојот примерок од Библијата...