Кој град го мразите?

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Уште е жива темава бе? Или нов мразач има :pos:

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Прилеп (иако живеам таму)
Тетово.:kesa:
1.) Тетово
2.) Скопје:kesa:
Битола,нормално...:kesa:
1)Неготино
2)Скопје :tapp:

ЗОШТО?
Зошто ги мразите овие градови? Зошто употребувате толку тежок збор кон овие градови. Јас разбирам да не сакам да живеам во некој град од Македонија или да не ми се допаѓаат некои работи од тој град, али да кажам дека мразам некој град и тоа Македонски е безвезално.
Мора да има гооооолема причина зашто ги мразите.
Кажете де...

Член од
22 јуни 2007
Мислења
840
Поени од реакции
25
Добро,администратори,модератори преименувајте ја темата во "Во кој град не би сакале да живеете"

Ако постои тогаш откажете се од работа:wink:Нека остане оваа ако има постојачка...

@@@@@@

MAKEDONEC
Член од
15 мај 2008
Мислења
539
Поени од реакции
33
dobro prilep ko selski grado mava
:vozbud:.Уште значи се замарате со Прилеп.ПП за БТ е измислен, поготово во центаро.За мене град како БТ без плоштад е село па макар и бил град на конзули.Во Битола ако има нешто убо то се Битолчанките.

А за Скопје не е фер така да се зборува дека бил грд град. И Скопје да беше една улица како скоро сите МК градови че беше можи најуредена и најуба.Мислам да бидиме реални.А инаку не би сум живеел таму.

Член од
14 август 2008
Мислења
2.441
Поени од реакции
1.013
Skopje, definitivno. Can't live with (in) it, can't live without it.

Ostanatite ne vredi ni da se komentiraat (dobro, vo nekoi ne sum ni bil, da ne gresam dusa).

Kje obrazlozam povekje, ako mi e kejf.

Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.107
Поени од реакции
150
Добро,администратори,модератори преименувајте ја темата во "Во кој град не би сакале да живеете"

Ако постои тогаш откажете се од работа:wink:Нека остане оваа ако има постојачка...
dvosmislenost na prasanjeto ili samiot zbor. neka glasi.vo koj grad ne bi ziveel ? nema zosto da go mrazam gradot ili narodot, vo sekoj grad si ima stil na ziveenje kako i samiot graganin vo istiot utka vo temata :tapp:

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
ЗОШТО?
Зошто ги мразите овие градови? Зошто употребувате толку тежок збор кон овие градови. Јас разбирам да не сакам да живеам во некој град од Македонија или да не ми се допаѓаат некои работи од тој град, али да кажам дека мразам некој град и тоа Македонски е безвезално.
Мора да има гооооолема причина зашто ги мразите.
Кажете де...
Тие се барем полу оф топик. Ти шо не одговориш на темата ....::)))) Или опомени делиш :pos2:

Иначе не сум бил во сите градови од МК. Во овие кај што сум бил, не можам да најдам причина за да ги мразам. Ги сакуфкам :)))

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Не мразам ниеден град во Македонијa зошто би мразел некој град може да не ми се допаѓа стилот на живеење во одредени градови и слично... ама далеку е тоа од мразење :helou:

@@@@@@

MAKEDONEC
Член од
15 мај 2008
Мислења
539
Поени од реакции
33
Ги сакам Македонските градови без разлика дали се во нашава држава или во соседниве(МАКЕДОНИЈА ГРАНИЧИ САМАТА СО СЕБЕ).Поздрав до ЦЕЛА Македонија ,а не само до Република Македонија, и МАКЕДОНЦИТЕ ВО НЕА:

UNITED MACEDONIA

А за омраза нема потреба и нема зошто

CELTIK

magionicar
Член од
23 декември 2007
Мислења
2.909
Поени од реакции
839
dobro jas ne go mrazam ohrid tuku ohrigani mnogu klet narod gjomiti ugostitelski grad se ama od kultura pojma nemaat + aramista se kradat na smetki ne nosat fiskalni pa setne dva pati istite pari ti gi baraat mene ova mi se sluci vo letnica kelonerkata skapa trcanje po carsijata da mi bara pari vtor pat

Kajgana Shop

На врв Bottom